Ευχαριστίες σχολείων για την συμμετοχή τους στην Δράση “Το Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας”

0

Συγγραφέας: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ ΔΡΑΜΑΣ | Κατηγορία Πολιτισμός | , στις 21-12-2018

Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Δράμας, εκπρόσωποι του Δήμου Δράμας και του Συλλόγου Καρκινοπαθών του νομού, ευχαρίστησαν όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στην Δράση “Το Δάσος των Ευχών και τις Ελπίδας”, στην οποία οι μαθητές των σχολείων που συμμετείχαν ετοίμασαν τις δημιουργίες τους και μαζί με τις ζωγραφιές και τις ευχές τους έστειλαν το μήνυμα της ελπίδας στα παιδιά που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

Κλιμάκιο από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, Δράμα, με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Χριστόδουλο Μαμσάκο και με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΔΕΚΠΟΤΑ, Γιώργου Ψαρρά, της Προέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Δράμας, Ευγενίας Σαραφίδου, του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας, των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης του Νομού αλλά και του Άη Βασίλη, ταξίδεψε στην Αθήνα, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, μεταφέροντας το πνεύμα της πρωτεύουσας των Χριστουγέννων στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη «Ελπίδα».

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευτυχείς που το σχολείο μας συμμετείχε σε αυτή την τόσο σπουδαία πρωτοβουλία, δείχνοντας έτσι το κοινωνικό του πρόσωπο και την αγάπη του προς τον συνάνθρωπο. Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους του Δ.Σ. Μικρόπολης που συνέβαλλαν στη υλοποίηση της δράσης αλλά και στους μαθητές μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και αίσθημα ενσυναίσθησης στην συγκεκριμένη δράση. Μια ζωγραφιά και μια ευχή σε ένα παιδί που δίνει μια τόσο δύσκολη μάχη, μπορεί να μοιάζει λίγο αλλά ακόμα και ένα παιδικό χαμόγελο να κερδίσουμε είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση