Το σχολείο

Το 3/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Μικρόπολης χτίστηκε το 1930 και βρίσκεται όπως είναι φυσικό στο χωριό Μικρόπολη του Δήμου Προσοτσάνης. Ανήκει στον Νομό Δράμας και απέχει 30 περίπου χιλιόμετρα από την πόλη της Δράμας. Η Μικρόπολη είναι ένα χωριό με μεγάλο γεωφυσικό πλούτο καθώς είναι χτισμένη στους πρόποδες ενός από τους σημαντικότερους ορεινούς όγκους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,τον Μενοίκιο.

mikropoli1

Το σχολείο μας εδώ και αρκετά χρόνια λειτουργεί ως τριθέσιο και στον ίδιο χώρο συστεγάζεται και το Νηπιαγωγείο Μικρόπολης. Διαθέτουμε 3 αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας και βιντεοπροβολής. Το μεγαλύτερο όμως πλεονέκτημά μας είναι ο μεγάλος αύλειος χώρος του σχολείου, όπου τα παιδιά μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι στα διαλείμματα αλλά την ώρα της Γυμναστικής να πραγματοποιούνται πλήθος δραστηριοτήτων.

11988574_1116410305044698_5155098265331922571_n

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων