Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΑΡΧΙΚΗ

Αγιασμός σχ. έτους 2021-2022

       Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

     Tη  Δευτέρα 13-09-2021 θα γίνει ο  καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα σχολική  χρονιά. Λόγω των αναγκαίων υγειονομικών  μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19 , η τέλεση του αγιασμού θα γίνει στον αύλειο χώρο του σχολείου παρουσία μόνο μαθητών και εκπαιδευτικών .

  Τη Δευτέρα οι μαθητές  θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8.15 π.μ. και θα αποχωρήσουν  στις 10:00 π.μ.. Θα  παραλάβουν τα σχολικά τους βιβλία και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων (άρα να προσέλθουν με τσάντες).

Η σωστή χρήση κατάλληλης προστατευτικής μάσκας (υφασμάτινης ή απλής χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων.

Σας συνιστούμε να επισκέπτεστε καθημερινά την ιστοσελίδα του σχολείου μας, https://blogs.sch.gr/dimmetax/ προκειμένου να ενημερώνεστε για ανακοινώσεις σχετικές με τη λειτουργία του σχολείου.

Για την ασφάλειά σας και την ομαλή λειτουργία του σχολείου μας, με γνώμονα την  πρόληψη ή  διασπορά του COVID-19, είναι εξαιρετικά σημαντικό να προσέξετε τα εξής:

  1. Τα παιδιά που εμφανίζουν πυρετό, βήχα ή άλλα συμπτώματα συμβατά με covid-19 (δυσκολία στην αναπνοή, μυαλγίες, ρίγος, πονοκέφαλος, ρινική  συμφόρηση/καταρροή, ναυτία/έμετος, κοιλιακό άλγος/διαρροϊκές κενώσεις) απαγορεύεται να προσέρχονται στο σχολείο. Πριν την αναχώρηση από το σπίτι, τα παιδιά να θερμομετρούνται.
  2. Κάθε παιδί πρέπει να είναι εφοδιασμένο με δύο τουλάχιστον καθαρές μάσκες, σε ξεχωριστό σακουλάκι η κάθε μια, καθώς και με αντισηπτικό υγρό ή μαντηλάκια και ατομικό μπουκαλάκι νερού ή το ατομικό τους παγούρι.
  3. Για την αποφυγή συνωστισμού, η ενημέρωση των γονέων θα γίνεται εξ αποστάσεως. Αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι, η επίσκεψη στο σχολείο θα γίνεται κατόπιν ραντεβού και με τη χρήση μάσκας.

           Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά.

    

Αφήστε μια απάντηση