Μήνας: Δεκέμβριος 2023

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.ΣΧ. ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Το 2024 να ταξιδέψεις… στους κόσμους που έχεις ονειρευτείς, στους κόσμους που είναι προσδοκία ζωής. Τις καλύτερες ευχές για το Νέο Έτος!!! – Εύχομαι η νέα Χρονιά να σου φέρει τις πιο… Διαβάστε περισσότερα »

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Μια γιορτή πλημμυρισμένη από αγάπη είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στο χώρο του σχολείου μας.  Καλικαντζαράκια, χιονάνθρωποι, ο Αη Βασίλης,  Χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά… Διαβάστε περισσότερα »

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ Δ.ΣΧ.ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΗ

  Μέρες αγάπης, ανθρωπιάς ζεστασιάς, αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας πλησιάζουν. Το πνεύμα των Χριστουγέννων πλαισιωμένο με Αι-Βασίληδες, ξωτικά νεράιδες και χιονούλες θα ξεχυθούν κοντά μας, ταξιδεύοντας μας στις Άγιες… Διαβάστε περισσότερα »

ΕΠΙΔΟΣΗ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ

ΕΠΙΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Α΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΕΠΙΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Α΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ 17/12/2023 Την Πέμπτη 21/12/2023 και ώρα 11:00- 13:15 μετά το τέλος της Χριστουγεννιάτικης γιορτής θα γίνει επίδοση βαθμολογίας Α΄τριμήνου. Στους μαθητές/τριες των Α΄και Β΄τάξεων θα… Διαβάστε περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Χριστούγεννα πλησιάζουν ,οι άνθρωποι γιορτάζουν κι εμείς, τα παιδιά όλων των τάξεων του Δ.ΣΧ.ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ ετοιμάσαμε για σας μια αλλιώτικη, ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Στις 21/12/2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9.00… Διαβάστε περισσότερα »

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ θα γίνει την Πέμπτη 21/12/2023 και ώρα 9.00 Η ενημέρωσή σας για την πρόοδο αλλά και τη συμπεριφορά των μαθητών (Α΄ – Β` τάξεις) καθώς και η παράδοση… Διαβάστε περισσότερα »

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ

Καραγκιοζοπαίχτης o παίχτης του θεάτρου σκιών στο Δ.ΣΧ.Μελιβοίας Στο θέατρο ο ηθοποιός ερμηνεύει τον ρόλο του γνωρίζοντας το σενάριο. Σ’ ένα έργο υπάρχουν όμως  πολλοί ρόλοι που την ερμηνεία τους… Διαβάστε περισσότερα »

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

3/12/2023 Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία. Την ημέρα αυτή δίνεται η ευκαιρία σε όλες τις κοινωνίες του κόσμου να εστιάσουν, έστω και για μία ημέρα, την προσοχή τους στα δικαιώματα… Διαβάστε περισσότερα »