Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2026 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ’, Ε’ και Στ’ τάξης πραγματοποίησαν ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στη Θάσο. Ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο, περιηγήθηκαν στους πεζόδρομους και στην αγορά του Λιμένα, γευμάτισαν στο εστιατόριο “Μούσες”, ψώνισαν διάφορα αναμνηστικά δώρα, έπαιξαν και απόλαυσαν το ταξίδι με το φέρι μποτ.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΑΣΟ
Ιούν 202625
ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣΤΑΝΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Το σχολείο μας βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της πόλης της Κομοτηνής. Ονομάστηκε Μάστανλη, επειδή στα 1910 οι πρώτοι κάτοικοι της γειτονιάς ήρθαν από την ομώνυμη περιοχή της Βουλγαρίας.
Το σχολείο λειτουργεί με δίγλωσσο πρόγραμμα, στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, ενώ διδάσκονται και τα Αγγλικά ως ξένη γλώσσα.
Στον χώρο του σχολείου λειτουργεί και τζαμί, όπου προσεύχονται οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της γειτονιάς.






Αφήστε μια απάντηση