Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ » ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο σχολείο μας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο σχολείο μας

12

Το σχολείο μας με μεγάλη χαρά πραγματοποίησε τη διανομή του δωρεάν υλικού που δόθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Θεσσαλονίκης ΚΕΔΥΘ, το οποίο αποτελείται από σελιδοδείκτες, τσάντες, κάρτες με πληροφοριακό υλικό για τη διαχείριση των πλαστικών, βιβλία και εκπαιδευτικά πακέτα με θέμα την Ευρωπαϊκή Ένωση, την περιβαλλοντική αγωγή, την αγροτική ζωή και πληθώρα άλλου υλικού.

Το υλικό αυτό μοιράστηκε σε όλους τους/τις μαθητές/-τριες μας ανάλογα με την τάξη φοίτησης και τη θεματική που επεξεργάζονται στα Εργαστήρια Δεξιότητων.

Ευχαριστούμε θερμά τον φορέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Θεσσαλονίκης και την υπεύθυνη τμήματος κα Χρυσάνθη Αντωνίου για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας και την υπέροχη συνεργασία μας.


Σχολιάστε

Σαν σήμερα

    25/5: Παγκόσμια Ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά
    Η Διεθνής Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών (International Missing Children’s Day) διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 25 Μαΐου για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά το πρόβλημα αυτό και παράλληλα να επισημάνει στους γονείς τα μέτρα που πρέπει να λάβουν για την προστασία των παιδιών τους.
    Το Amber Alert Hellas είναι το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων, το οποίο ενεργοποιείται από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» με την έγκριση της Ελληνικής Αστυνομίας. Περισσότερα...

       - Σχετικές αναρτήσεις

    25/5/1832: Υπογράφεται στο Λονδίνο η Συνθήκη, με την οποία η Ελλάδα ανακηρύσσεται Βασίλειο.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΥΛΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΥΛΕΣ

ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

adbanner_1_gr_1

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

adbanner_3_gr_1
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων