Αρχική » Δ΄ ΤΑΞΗ » Επίσκεψη του δημάρχου Βόλβης κ. Δ. Γαλαμάτη στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μαδύτου!

European Radio Logo

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ

Επίσκεψη του δημάρχου Βόλβης κ. Δ. Γαλαμάτη στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μαδύτου!

Νέα Μάδυτος, 10 Δεκεμβρίου 2012

Το σχολείο μας επισκέφθηκε σήμερα ο δήμαρχος Βόλβης κ. Δ. Γαλαμάτης μετά από σχετική επιστολή που έστειλαν οι μαθητές της Δ΄ Τάξης  και η δασκάλα τους κ. Γεωργία Ράγια.

Η ανταπόκριση του δημάρχου στο κάλεσμα μας ήταν άμεση . Κατά την επίσκεψη του ο δήμαρχος συνοδεύονταν από υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου Βόλβης, καθώς και εκπροσώπους του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας – Βόλβης.

Στη συνάντηση που έγινε με τους μαθητές στην αίθουσα της τάξης,  ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τα προβλήματα του σχολείου και ιδιαίτερα για την παιδική χαρά που βρίσκεται στην αυλή του σχολείου και δεν είναι ασφαλής. Επίσης ο δήμαρχος και οι εκπρόσωποι του Φορέα, άκουσαν τους προβληματισμούς των μαθητών για την προστασία της λίμνης Βόλβης και  την θέληση τους για συμμετοχή σε εθελοντικές ενέργειες σχετικά με αυτήν. Τέλος οι μαθητές ανακοίνωσαν την απόφασή  τους να συμμετάσχουν  στο Διεθνές Δίκτυο Π.Ε. «Οικολογικά Σχολεία» και ζήτησαν τη βοήθεια  του δημάρχου σε αυτήν την δράση.

Ο δήμαρχος άκουσε με προσοχή όλους τους μαθητές, έλυσε τις απορίες τους και υποσχέθηκε :

– Την πλήρη αποκατάσταση  της παιδικής χαράς στην αυλή , αμέσως όταν θα ανοίξει και πάλι το σχολείο μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

– Την αμέριστη βοήθεια, του ίδιου του δήμου καθώς και του Φορέα, στους μαθητές για τη δράση τους στο Διεθνές Δίκτυο Π.Ε. «Οικολογικά Σχολεία».

ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΥΛΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΥΛΕΣ

ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

adbanner_1_gr_1

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

adbanner_3_gr_1
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση