Αναστολή Δια Ζώσης Λειτουργίας Σχολείου και Έναρξη Σύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της «Πολιτικής Προστασίας», από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία του σχολείου μας και τα μαθήματα θα διεξάγονται μέσω σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα webex.

Ως εκ τούτου, από αύριο τα μαθήματα θα ξεκινούν καθημερινά στις 14:10 και θα τελειώνουν στις 17:20. Θα πραγματοποιούνται 5 διδακτικές ώρες με το ακόλουθο πρόγραμμα:

1η Ώρα: 14:10-14:40

2η Ώρα: 14:50-15:20

3η Ώρα: 15:30-16:00

4η Ώρα: 16:10-16:40

5η Ώρα: 16:50-17:20

Η διεξαγωγή των μαθημάτων και η διαδικασία σύνδεσης των μαθητών στις εικονικές Τάξεις των εκπαιδευτικών θα είναι ακριβώς ίδια με αυτήν που ακολουθήθηκε κατά την πρώτη περίοδο (17/11/2020-23/12/2020) που εφαρμόστηκε η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Το αναλυτικό καθημερινό ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας των μαθημάτων θα σας αποσταλεί αύριο στις 11:00 πμ με νεότερο ηλεκτρονικό μήνυμα-ανακοίνωση από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των Τάξεων.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης:

mail@dim-lousik.ach.sch.gr

 

 

Ο Διευθυντής του σχολείου

Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λουσικών Αχαΐας

Το σχολείο μας είναι ένα εξαθέσιο δημοτικό σχολείο 30 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Πατρών. Έχει λίγο περισσότερους από 80 μαθήτριες που διαμένουν στα Λουσικά και σε γύρω χωριά και οικισμούς. Αποτελεί, λόγω της θέσης του, αλλά και της λειτουργίας του, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Λουσικών και της γύρω περιοχής.
Ο σχεδιασμός, η λειτουργία και η συνεχής ανανέωση του blog είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητριών και μαθητών του, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής. Όσο για την ευθύνη απέναντι σε θέματα νομιμότητας και δεοντολογίας, όπως και για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, την έχει ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος (έως 31 Ιουλίου 2017).
Το blog αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του προγράμματος Comenius 2010-12 αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί παράλληλα και τις καθημερινές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και άλλες ανάγκες του σχολείου μας.

Ο διευθυντής του σχολείου
Τόκας Δημήτριος Υπεύθυνος για το blog  έως 31 Ιουλίου 2017

 


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Διάφορα, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Μαθήματα / Διδακτικό Υλικό, Μαθητικά Νέα - Μαθητικές Ανακοινώσεις, Νέα / Ανακοινώσεις, Νέα Γενικού ενδιαφέροντος, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση