Αγιασμός – Έναρξη Σχολικού Έτους 2020-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς, καλή σχολική χρονιά με υγεία!

Σας ενημερώνουμε ότι  τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 θα γίνει ο καθιερωμένος Αγιασμός  στο χώρο του  σχολείου μας. Οι μαθητές θα προσέλθουν στις 08:15 και θα αποχωρήσουν αμέσως μετά τον αγιασμό στις 11:30, περίπου, με τους γονείς τους. Ο αγιασμός θα ξεκινήσει στις 11:00, περίπου.

Λόγω των συνθηκών του COVID 19, οι μαθητές, φορώντας υποχρεωτικά τη μάσκα τους,  θα εισέλθουν στον χώρο του σχολείου χωρίς  τη συνοδεία των γονιών τους, οι οποίοι θα περιμένουν έξω από τον χώρο του σχολείου. Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα, για την παραλαβή των βιβλίων τους.

Την ημέρα αυτή (14/9/2020) δεν θα υπάρχει μεταφορά των μαθητών με λεωφορεία και ταξί. Ως εκ τούτου, υπεύθυνοι για τη μεταφορά των μαθητών, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρηση από το σχολείο, είναι οι γονείς των μαθητών (έως και τη στιγμή της σύνταξης αυτής της ανακοίνωσης δεν υπήρχε πληροφόρηση για τη μεταφορά των μαθητών).

Ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου

Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λουσικών Αχαΐας

Το σχολείο μας είναι ένα εξαθέσιο δημοτικό σχολείο 30 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Πατρών. Έχει λίγο περισσότερους από 80 μαθήτριες που διαμένουν στα Λουσικά και σε γύρω χωριά και οικισμούς. Αποτελεί, λόγω της θέσης του, αλλά και της λειτουργίας του, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Λουσικών και της γύρω περιοχής.
Ο σχεδιασμός, η λειτουργία και η συνεχής ανανέωση του blog είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητριών και μαθητών του, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής. Όσο για την ευθύνη απέναντι σε θέματα νομιμότητας και δεοντολογίας, όπως και για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, την έχει ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος (έως 31 Ιουλίου 2017).
Το blog αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του προγράμματος Comenius 2010-12 αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί παράλληλα και τις καθημερινές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και άλλες ανάγκες του σχολείου μας.

Ο διευθυντής του σχολείου
Τόκας Δημήτριος Υπεύθυνος για το blog  έως 31 Ιουλίου 2017

 


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Διάφορα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση