Αποχαιρετισμός διευθυντή / Good buy to my students

Μετά από 10 χρόνια διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Λουσικών και 5 χρόνια υπεύθυνος στην οργάνωση, διαχείριση και λειτουργία  του blog που έφθασε τις 60 χιλιάδες επισκέψεις από 103 χώρες,

μετά από την καθημερινή επικοινωνία

 και μετά από τόση αγάπη, συμπαράσταση και στήριξη από όλους εσάς έφθασε η ώρα να παραδώσω τη σκυτάλη της ευθύνης για τη συνέχεια αυτής της προσπάθειας.

Γράφοντας το τελευταίο μου άρθρο, μαζί με το αντίο μου, στέλνω και όλη μου την αγάπη σε σας τους υπέροχους μαθητές και μαθήτριές μου με τις ευχές μου για καλή πρόοδο και προκοπή.

“Παιδιά μου σας ευχαριστώ όλους και όλες σας μέσα από την καρδιά μου για όσα μου προσφέρατε. Ήταν πραγματικά τα καλύτερα χρόνια της διδακτικής μου πορείας”.

Ο διευθυντής, δάσκαλος και φίλος σας

Τόκας Δημήτριος

Untitled-1 copy

Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λουσικών Αχαΐας

Το σχολείο μας είναι ένα εξαθέσιο δημοτικό σχολείο 30 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Πατρών. Έχει λίγο περισσότερους από 80 μαθήτριες που διαμένουν στα Λουσικά και σε γύρω χωριά και οικισμούς. Αποτελεί, λόγω της θέσης του, αλλά και της λειτουργίας του, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Λουσικών και της γύρω περιοχής.
Ο σχεδιασμός, η λειτουργία και η συνεχής ανανέωση του blog είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητριών και μαθητών του, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής. Όσο για την ευθύνη απέναντι σε θέματα νομιμότητας και δεοντολογίας, όπως και για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, την έχει ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος (έως 31 Ιουλίου 2017).
Το blog αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του προγράμματος Comenius 2010-12 αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί παράλληλα και τις καθημερινές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και άλλες ανάγκες του σχολείου μας.

Ο διευθυντής του σχολείου
Τόκας Δημήτριος Υπεύθυνος για το blog  έως 31 Ιουλίου 2017

 


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Διάφορα, Νέα / Ανακοινώσεις, Νέα Γενικού ενδιαφέροντος. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *