Χριστουγεννιάτικο παζάρι / Christmas Bazaar

Συναρπαστική εμπειρία για τα παιδιά, εξαιρετικά σημαντικό μάθημα και παράδειγμα ζωής αλλά και μεγάλη συγκίνηση προσέφερε το παζάρι που διοργανώθηκε από τους μαθητές της Δ΄ τάξης και υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας την Παρασκευή 18/12/2015.
Ευρηματικότητα, συμμετοχή, προσφορά αλλά και πραγματικό ενδιαφέρον για το σχολείο και τον συνάνθρωπο.
Τα καθαρά κέρδη ήταν 639,00 € από τα οποία:
• 200,00 € προσφέρθηκαν στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι. Ν. Αγ. Γρηγορίου Λουσικών για να βοηθηθούν οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα,
• 200,00 € στο, Συλλόγο «Ο Πρωτόκλητος» (Ορθόδοξος Σύλλογος Ιεραποστολής) για να διατεθούν αποκλειστικά στο σχολείο της Ιεραποστολής στην Κανάγκα του Κονγκό (Αφρική)
• και τα υπόλοιπα για την αγορά εξοπλισμού του σχολείου (Βιβλιοδετικό μηχάνημα, υλικά βιβλοδεσίας, μελάνια, κουρτινόξυλα και κουρτίνες κτλ.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και φίλους που έδωσαν το παρών με την παρουσία τους αλλά και με την προσφορά τους σε εργασία, υλικά και χρήματα. Παράλληλα, σεβόμαστε την επιθυμία των περισσοτέρων να μην ανακοινώσουμε τα ονόματά τους και τους συγχαίρουμε ακόμα μια φορά.

Η προσκλησούλα μας… (Κάντε κλικ στην εικόνα.)

Πρόσκληση

Πρόσκληση / Invitation (Πηγή: Αρχείο του σχολείου)

Φωτογραφίες από τις εργασίες, τις δημιουργίες και την εκδήλωση… (Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση).

Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λουσικών Αχαΐας

Το σχολείο μας είναι ένα εξαθέσιο δημοτικό σχολείο 30 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Πατρών. Έχει λίγο περισσότερους από 80 μαθήτριες που διαμένουν στα Λουσικά και σε γύρω χωριά και οικισμούς. Αποτελεί, λόγω της θέσης του, αλλά και της λειτουργίας του, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Λουσικών και της γύρω περιοχής.
Ο σχεδιασμός, η λειτουργία και η συνεχής ανανέωση του blog είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητριών και μαθητών του, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής. Όσο για την ευθύνη απέναντι σε θέματα νομιμότητας και δεοντολογίας, όπως και για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, την έχει ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος (έως 31 Ιουλίου 2017).
Το blog αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του προγράμματος Comenius 2010-12 αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί παράλληλα και τις καθημερινές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και άλλες ανάγκες του σχολείου μας.

Ο διευθυντής του σχολείου
Τόκας Δημήτριος Υπεύθυνος για το blog  έως 31 Ιουλίου 2017

 


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Διάφορα, Εκδηλώσεις, Μαθητικά Νέα - Μαθητικές Ανακοινώσεις, Νέα / Ανακοινώσεις, Νέα Γενικού ενδιαφέροντος, Σχολικές Δράσεις, Χριστούγεννα και χαρακτηρίσθηκε , , , , , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση