Η Ελληνική Μυθολογία σε κόμικ / Greek Mythology in comic

Παρουσίαση της εργασίας των μαθητριών και μαθητών της Γ΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου Λουσικών στο πλαίσιο  της Ευλέκτης Ζώνης με τίτλο: “Τα comic πάνε Γ΄τάξη” κατά το σχολικό έτος 2014-15.

Οι εργασίες των μαθητών έγιναν πάνω σε αρχικά σκίτσα του Τόκα Δημήτριου και υπεύθυνη του προγράμματος ήταν η Μαρούλη Αικατερίνη (κάντε κλικ στην εικόνα).

Η Ελληνική Μυθολογία σε κόμικ αντίγραφο

Η Ελληνική Μυθολογία σε κόμικ / Greek Mythology in comic (Πηγή: 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Λουσικών)

Οι μικροί καλιτέχνες είναι οι:

Αυγέρου Κυριακή- Χαρίκλεια
Βασιλόπουλος Βασίλειος
Βρόντου Ευτυχία- Παρασκευή
Γιαννικοπούλου Ελένη
Γκοροβέλι Έρις
Ζάνι Ανδριάνο
Κωνσταντοπούλου Νικολία
Καπαρδέλης Νικόλαος
Κατσαίτης Νικόλαος
Κυριαζόπουλος Νικόλαος
Λινάρδου Αικατερίνη
Σπαλιάρας Αθανάσιος
Τζαγιελλάρι Μικέλα
Φωτεινόπουλου Βασιλική
Φωτεινόπουλου Δήμητρα
Χύσα Αικατερίνη
Χύσα Νικόλαος

Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λουσικών Αχαΐας

Το σχολείο μας είναι ένα εξαθέσιο δημοτικό σχολείο 30 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Πατρών. Έχει λίγο περισσότερους από 80 μαθήτριες που διαμένουν στα Λουσικά και σε γύρω χωριά και οικισμούς. Αποτελεί, λόγω της θέσης του, αλλά και της λειτουργίας του, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Λουσικών και της γύρω περιοχής.
Ο σχεδιασμός, η λειτουργία και η συνεχής ανανέωση του blog είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητριών και μαθητών του, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής. Όσο για την ευθύνη απέναντι σε θέματα νομιμότητας και δεοντολογίας, όπως και για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, την έχει ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος (έως 31 Ιουλίου 2017).
Το blog αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του προγράμματος Comenius 2010-12 αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί παράλληλα και τις καθημερινές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και άλλες ανάγκες του σχολείου μας.

Ο διευθυντής του σχολείου
Τόκας Δημήτριος Υπεύθυνος για το blog  έως 31 Ιουλίου 2017

 


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γ΄Τάξη, Διάφορα, Ευέλικτη Ζώνη, Ιστορία Γ΄ Τάξης, Μυθολογία. Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Ένα σχόλιο στο Η Ελληνική Μυθολογία σε κόμικ / Greek Mythology in comic

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μπραβο+εξερετικα=τελεια
    σκιτσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *