“Η Πόλις εάλω”, 562 χρόνια μετά / “Fall of Konstantinople”, 562 years after

Ασπίδα.jpeg
Άλωση της Πόλης/Fall of Konstantinople (Πηγή εικόνας: http://www.iefimerida.gr/news, Πηγή video: http://www.dailymotion.com))

Άλωση της Πόλης/Fall of Konstantinople (Πηγή εικόνας: http://www.iefimerida.gr/news, Πηγή video: http://www.dailymotion.com))

 Με αφορμή την ημερομηνία άλωσης της Πόλης και 562 χρόνια μετά, σας προσκαλούμε την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 11.00΄π.μ. στο σχολείο μας, για να μας συντροφεύσετε στην παρουσίαση της δουλειάς μας που έχουμε δημιουργήσει στο πλαίσιο της εργασίας μας: «ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ» στα μαθήματα της Ιστορίας, των Θρησκευτικών και των Εικαστικών.
Παράλληλα, θα υπάρχει έκθεση γραμματοσήμων με θέμα το Βυζάντιο από την Φιλοτελική Εταιρεία Πατρών.

Σας περιμένουμε με χαρά…
Εμείς οι καλλιτέχνες

Κάνοντας κλικ στην εικόνα που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του προγράμματος…

Ψηφιδωτό play

Κάντε κλικ για την προβολή παρουσίασης του προγράμματός μας.

Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λουσικών Αχαΐας

Το σχολείο μας είναι ένα εξαθέσιο δημοτικό σχολείο 30 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Πατρών. Έχει λίγο περισσότερους από 80 μαθήτριες που διαμένουν στα Λουσικά και σε γύρω χωριά και οικισμούς. Αποτελεί, λόγω της θέσης του, αλλά και της λειτουργίας του, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Λουσικών και της γύρω περιοχής.
Ο σχεδιασμός, η λειτουργία και η συνεχής ανανέωση του blog είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητριών και μαθητών του, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής. Όσο για την ευθύνη απέναντι σε θέματα νομιμότητας και δεοντολογίας, όπως και για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, την έχει ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος (έως 31 Ιουλίου 2017).
Το blog αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του προγράμματος Comenius 2010-12 αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί παράλληλα και τις καθημερινές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και άλλες ανάγκες του σχολείου μας.

Ο διευθυντής του σχολείου
Τόκας Δημήτριος Υπεύθυνος για το blog  έως 31 Ιουλίου 2017

 


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Διάφορα, Ε΄Τάξη, Ιστορία Ε΄τάξης, Καινοτόμα Προγράμματα, Μαθήματα / Διδακτικό Υλικό, Πολιτιστικά Προγράμματα. Ετικέτες: , , , , , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *