Αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο (Τελική παρουσίαση προγράμματος) / Greek cinema tribute

Greek Cinema
Greek Cinema

Πρόσκληση στο αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο / Greek cinema (κάντε κλικ στην εικόνα)

 

Βασιλάς Νικόλαος final

Ο Νίκος Βασιλάς (Συνταξιούχος Τεχνικός Φωτισμού στον κινηματογράφο το θέατρο και την τηλεόραση)) στην εκδήλωση του σχολείου μας / Nikos Vasilas

Κι όμως τελικά τα καταφέραμε να εκπληρώσουμε το όνειρό μας με την εκδήλωση  – αφιέρωμα στον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο που διοργανώσαμε στο Παλαιό Δημαρχείο των Λουσικών. Πολλοί γνωστοί και φίλοι, συγγενείς και συντοπίτες μας γέμισαν την αίθουσα και μοιράστηκαν με όλους εμάς τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δ΄, Ε΄, και Στ΄ τάξεων στιγμές του παρελθόντος που ο κινηματογραφικός φακός τις έκανε αθάνατες.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας και ιδιαίτερα τη δασκάλα μας της μουσικής κυρία  Μπόκαρη Μαρία Ελένη,  ως υπεύθυνη του προγράμματος, τη δασκάλα της Ε΄τάξης κυρία Μουστακλή Δήμητρα, που συμμετείχε στο πρόγραμμα, τις κυρίες Πριόβολου Κωνσταντίνα (Αγγλικών) και Πετράτου Νικολέττα (Γαλλικών), για τα ξενόγλωσσα μουσικά και κινηματογραφικά αφιερώματα, όλους τους εκπαιδευτικούς για την παράλληλη στήριξή τους και φυσικά τις και τους μικρούς καλλιτέχνες που λάβανε μέρος στην εκδήλωση στα ίχνη του Παπαγιαννόπουλου, του Κωνσταντάρα, της Βουγιουκλάκη και τόσων άλλων.

Τέλος ευχαριστούμε τον κύριο Βασιλά Νικόλαο που ως τεχνικός φωτισμού για πάρα πολλά χρόνια σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά γυρίσματα μας χάρισε κάποιες από τις πολύτιμες αναμνήσεις και γνώσεις του. Λυπούμαστε που δεν είχαμε περισσότερο χρόνο αλλά θα επανορθώσουμε μιας  και την επόμενη χρονιά τον περιμένουμε μέσα στις αίθουσές μας για να συνεχίσει την τόσο ζωντανή αφήγησή του.

“Το νου σας ρεμάλια…!” Καλό καλοκαίρι και τραβάτε πάντα εμπρός.

play

Κάντε κλικ για την προβολή παρουσίασης του προγράμματος

Greek Cinema

“Τράβα μπρος” Στιγμές από την εκδήλωσή μας / Greek Cinema

Ραντεβού το Σεπτέμβρη…

Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λουσικών Αχαΐας

Το σχολείο μας είναι ένα εξαθέσιο δημοτικό σχολείο 30 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Πατρών. Έχει λίγο περισσότερους από 80 μαθήτριες που διαμένουν στα Λουσικά και σε γύρω χωριά και οικισμούς. Αποτελεί, λόγω της θέσης του, αλλά και της λειτουργίας του, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Λουσικών και της γύρω περιοχής.
Ο σχεδιασμός, η λειτουργία και η συνεχής ανανέωση του blog είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητριών και μαθητών του, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής. Όσο για την ευθύνη απέναντι σε θέματα νομιμότητας και δεοντολογίας, όπως και για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, την έχει ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος (έως 31 Ιουλίου 2017).
Το blog αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του προγράμματος Comenius 2010-12 αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί παράλληλα και τις καθημερινές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και άλλες ανάγκες του σχολείου μας.

Ο διευθυντής του σχολείου
Τόκας Δημήτριος Υπεύθυνος για το blog  έως 31 Ιουλίου 2017

 


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Διάφορα, Εκδηλώσεις, Καινοτόμα Προγράμματα, Μαθητικά Νέα - Μαθητικές Ανακοινώσεις, Νέα / Ανακοινώσεις, Πολιτιστικά Προγράμματα. Ετικέτες: , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *