Αφίσα εκδήλωσης για τη μάνα και την Παναγία / Poster

Programma 1 bot

Αγαπητές/οί φίλες και φίλοι,

Δημοσιεύουμε την τελική αφίσα για τη διοργάνωση της τελετής λήξης του σχολείου μας με θέμα για τη μάνα και την Παναγία, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2012 (ώρα 20:00΄).

Μάνα μου γλυκιά

Αφίσα εκδήλωσης / Poster

 

Αν μπορείτε προωθήστε τη και σε άλλους γιατί τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς κατά την εκδήλωση θα διατεθούν στην ανακατασκευή του στεγάστρου του σχολείου μας που κινδυνεύει με κατάρρευση.

Πληροφοριακά σας ενημερώνουμε ότι σε αυτή την προσπάθεια, καθαρά για λόγους αρχής, αποκλείσαμε την ενίσχυση από χορηγούς, σπόνσορες, (εταιρείες ή ιδιώτες) που αποσκοπούν στην προβολή και στη διαφήμισή τους μέσα από το χώρο της εκπαίδευσης.

Θέλουμε μόνο την ελάχιστη, ανώνυμη και ανθρώπινη συμπαράσταση όλων σας την οποία μπορείτε να τη δείξετε απλά και μόνο με την παρουσία σας.

Σας περιμένουμε και σας ευχαριστούμε πολύ.

 Εκ μέρους των εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Λουσικών
Ο Δ/ντής
Τόκας Δημήτριος

Programma 1 bot

Πρόγραμμα Εκδήλωσης / Program

syntelestes

Συντελεστές / Who helped us

—————-

Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λουσικών Αχαΐας

Το σχολείο μας είναι ένα εξαθέσιο δημοτικό σχολείο 30 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Πατρών. Έχει λίγο περισσότερους από 80 μαθήτριες που διαμένουν στα Λουσικά και σε γύρω χωριά και οικισμούς. Αποτελεί, λόγω της θέσης του, αλλά και της λειτουργίας του, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Λουσικών και της γύρω περιοχής.
Ο σχεδιασμός, η λειτουργία και η συνεχής ανανέωση του blog είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητριών και μαθητών του, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής. Όσο για την ευθύνη απέναντι σε θέματα νομιμότητας και δεοντολογίας, όπως και για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, την έχει ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος (έως 31 Ιουλίου 2017).
Το blog αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του προγράμματος Comenius 2010-12 αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί παράλληλα και τις καθημερινές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και άλλες ανάγκες του σχολείου μας.

Ο διευθυντής του σχολείου
Τόκας Δημήτριος Υπεύθυνος για το blog  έως 31 Ιουλίου 2017

 


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γιορτή λήξης, Γιορτή της μητέρας, Διάφορα, Επετειακά, Νέα / Ανακοινώσεις, Πολιτιστικά Προγράμματα. Ετικέτες: , , , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *