Μάνα μου γλυκιά, γλυκιά μας Παναγιά (Εκδήλωση λήξης) / My sweet mother, our sweet Madonna

Μάνα μου γλυκιά

«Μάνα μου γλυκιά, γλυκιά μας Παναγιά» Σύνθεση των έργων: «The mother» του Gwendolyn Brooks, «Mother and Child» του Le Thi Luu, «Mother and Child» Reading του Frederick Warren Freer «Παναγία του χάρου» στο νησί των Λειψών

Εικόνα «Μάνα μου γλυκιά, γλυκιά μας Παναγιά»
Σύνθεση των έργων: «The mother» του Gwendolyn Brooks, «Mother and Child» του Le Thi Luu, «Mother and Child» Reading του Frederick Warren Freer
«Παναγία του χάρου» στο νησί των Λειψών. (Σύνδεση με βίντεο You tube: » Την ωραιότητα της παρθενίας Σου»)

Οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6/θέσιου Δημοτικού σχολείου Λουσικών σας καλούμε όλους στην εκδήλωση λήξης του σχολικού έτους με τίτλο  «Μάνα μου γλυκιά,  γλυκιά μας Παναγιά» που διοργανώνουμε την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 (ώρα 20:00΄μμ) στο χώρο του σχολείου μας για να τιμήσουμε δυο σημαντικές γυναίκες, τη μάνα και την Παναγία.

·        Ελληνική και ξένη λογοτεχνία (ποίηση και πεζά), δρώμενα, τραγούδια όπως και έκθεση έργων ζωγραφικής (των μαθητριών και μαθητών).

·   Έκθεση φιλοτελισμού με θέμα την μητέρα – Παναγία με γραμματόσημα της προσωπικής συλλογής του κυρίου Μπράβου Διονύσιου.

·        Εκκλησιαστικοί ύμνοι γραμμένοι για την Παναγία (ερμηνευμένοι από βυζαντινή χορωδία).

·        Τραγούδια και μελωδίες (από σχήμα παραδοσιακών οργάνων).

·        Χορευτικά και δρώμενα από το Χορευτικό «Ακρίτες του Αιγαίου».

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια της προσπάθειας του σχολείου μας να συγκεντρωθούν χρήματα για την επιδιόρθωση του υπόστεγου που ανακατασκευάζεται λόγω επικινδυνότητας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και σας περιμένουμε όλους.

Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λουσικών Αχαΐας

Το σχολείο μας είναι ένα εξαθέσιο δημοτικό σχολείο 30 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Πατρών. Έχει λίγο περισσότερους από 80 μαθήτριες που διαμένουν στα Λουσικά και σε γύρω χωριά και οικισμούς. Αποτελεί, λόγω της θέσης του, αλλά και της λειτουργίας του, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Λουσικών και της γύρω περιοχής.
Ο σχεδιασμός, η λειτουργία και η συνεχής ανανέωση του blog είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητριών και μαθητών του, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής. Όσο για την ευθύνη απέναντι σε θέματα νομιμότητας και δεοντολογίας, όπως και για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, την έχει ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος (έως 31 Ιουλίου 2017).
Το blog αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του προγράμματος Comenius 2010-12 αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί παράλληλα και τις καθημερινές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και άλλες ανάγκες του σχολείου μας.

Ο διευθυντής του σχολείου
Τόκας Δημήτριος Υπεύθυνος για το blog  έως 31 Ιουλίου 2017

 


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Γιορτή λήξης, Εκδηλώσεις, Μαθητικά Νέα - Μαθητικές Ανακοινώσεις, Μουσική, Νέα / Ανακοινώσεις, Σχολικές Δράσεις και χαρακτηρίσθηκε , , , , , , , , , , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση