Ποδηλατικός γύρος Κάτω Αχαΐας / Bicycle race in K. Achaia

Κόκκινο Ποδήλατο / Red Bicycle (Πηγή: http://staseis.wordpress.com)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013, ο Ο.Τ.Α.Δ., ο Π.Ο. Πατρών και ο Γ.Σ. Δύμης με την έγκριση της Ε.Ο.Π. συνδιοργανώνουν τον 36ο Ποδηλατικό Γύρο «ΘΥΣΙΑΣ»,  Αγώνας Σιρκουί προς τιμήν του ποδηλάτη Κανέλλου Κανελλόπουλου.  Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αθλητές είναι η εξής: εκκίνηση στην Πλατεία Δημοκρατίας (Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού) στις 14:30 -Πατρών Πύργου –Αθηνάς – Φλέμινγκ – Αποστόλου Ανδρέα – τερματισμός στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Σκοπός μας  η  σύνδεση του αθλητικού πνεύματος με τις ιστορικές και πολιτιστικές παραδόσεις του Νομού μας και του Ελληνικού λαού γενικότερα στο  πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821.

Αξίζει να το παρακολουθήσουμε κι εμείς…

Υπεύθυνος για τη δημοσίευση Μουλτσιάς Γρηγόρης (Φυσικής Αγωγής) με ομάδα μαθητών του σχολείου μας…

Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λουσικών Αχαΐας

Το σχολείο μας είναι ένα εξαθέσιο δημοτικό σχολείο 30 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Πατρών. Έχει λίγο περισσότερους από 80 μαθήτριες που διαμένουν στα Λουσικά και σε γύρω χωριά και οικισμούς. Αποτελεί, λόγω της θέσης του, αλλά και της λειτουργίας του, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Λουσικών και της γύρω περιοχής.
Ο σχεδιασμός, η λειτουργία και η συνεχής ανανέωση του blog είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητριών και μαθητών του, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής. Όσο για την ευθύνη απέναντι σε θέματα νομιμότητας και δεοντολογίας, όπως και για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, την έχει ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος (έως 31 Ιουλίου 2017).
Το blog αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του προγράμματος Comenius 2010-12 αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί παράλληλα και τις καθημερινές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και άλλες ανάγκες του σχολείου μας.

Ο διευθυντής του σχολείου
Τόκας Δημήτριος Υπεύθυνος για το blog  έως 31 Ιουλίου 2017

 


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Αγωγή Υγείας, Διάφορα, Νέα / Ανακοινώσεις, Φυσική Αγωγή - Αθλητισμός και χαρακτηρίσθηκε , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση