Ευχαριστήριο / Thanking

Μέσα στην καρδιά της πιο μεγάλης κρίσης των τελευταίων δεκαετιών, εκεί που τα σχολεία προσπαθούν να «ορθοποδήσουν» και να συνεχίσουν να προσφέρουν την τελευταία αντίσταση στην παγκόσμια ισοπέδωση, υπάρχουν άνθρωποι σεμνοί και με αγάπη που δίνουν το χέρι τους στην προσπάθεια να κρατήσουμε κάτι όρθιο.

Άνθρωποι με αγάπη, γιατί ξέρουν να προσφέρουν αυτό που το σημερινό παιδί πραγματικά χρειάζεται, όπως τις σειρές βιβλίων για τον εξοπλισμό της βιβλιοθήκης του Δημοτικού Σχολείου Λουσικών. (Και, για την ακρίβεια, όχι τα βιβλία που πλεονάζουν στους εκδοτικούς οίκους αλλά αυτά που είναι συνδεδεμένα με τα καθημερινά μαθήματα της διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσας ανά τάξη.)

Και άνθρωποι σεμνοί, που μας παρακάλεσαν να μείνουν στην ανωνυμία για λόγους αρχής και αξιοπρέπειας.

Κυρίες Μίνα και Χρύσα Ραγιά συγγνώμη που δε θα σεβαστούμε την επιθυμία να μην αναφερθεί το όνομά σας αλλά είναι η ελάχιστη ανταπόδοση στο μεγάλο μάθημα που δίνετε σε όλους εμάς.

Σας ευχαριστούμε για τα βιβλία, σας συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία  και σας ζηλεύουμε για τις αξίες σας.


Παράλληλα θα θέλαμε, με την ίδια θέρμη, να ευχαριστήσουμε τον κύριο Χάρη Κατσαρδή που ποτέ δε μας ξεχνά και ενίσχυσε το σχολείο μας με υλικά φαρμακείου, όπως και τη διεύθυνση του εργοστασίου Ζωοτροφών Fidus και τον κύριο Δημήτρη Φωτεινόπουλο, για την προσφορά των οποίων επιτρέψτε μας να αναφερθούμε εκτενέστερα σε κάποια άλλη δημοσίευση.

Δωρεά βιβλίων στο σχολείο μας 8/1/13

Οι μαθήτριες, οι μαθητές,  οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς & κηδεμόνες του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Λουσικών.

Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λουσικών Αχαΐας

Το σχολείο μας είναι ένα εξαθέσιο δημοτικό σχολείο 30 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Πατρών. Έχει λίγο περισσότερους από 80 μαθήτριες που διαμένουν στα Λουσικά και σε γύρω χωριά και οικισμούς. Αποτελεί, λόγω της θέσης του, αλλά και της λειτουργίας του, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Λουσικών και της γύρω περιοχής.
Ο σχεδιασμός, η λειτουργία και η συνεχής ανανέωση του blog είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητριών και μαθητών του, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής. Όσο για την ευθύνη απέναντι σε θέματα νομιμότητας και δεοντολογίας, όπως και για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, την έχει ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος (έως 31 Ιουλίου 2017).
Το blog αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του προγράμματος Comenius 2010-12 αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί παράλληλα και τις καθημερινές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και άλλες ανάγκες του σχολείου μας.

Ο διευθυντής του σχολείου
Τόκας Δημήτριος Υπεύθυνος για το blog  έως 31 Ιουλίου 2017

 


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Νέα / Ανακοινώσεις, Νέα Γενικού ενδιαφέροντος, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *