Ελάτε στη γιορτούλα μας… / Invitation to our Christmas celebration

Αγαπητοί φίλοι,

Οι μαθήτριες, οι μαθητές και οι δασκάλες μας των Α και Β τάξεων του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Λουσικών σας καλούμε στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή μας την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 09:00΄ π.μ.

Πρόσκληση / Invitation

Θα ήταν χαρά μας να παρακολουθήσετε μαζί μας «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», «Η  νύχτα των Αγγέλων»(Α Τάξη) και τη «Βαρυστομαχιά του Άι –  Βασίλη» (Β Τάξη) μαζί με πολλές άλλες μουσικοχορευτικές και εικαστικές εκπλήξεις που ετοιμάσαμε με τις δασκάλες μας Ντούρα Χρυσούλα και Κοζιώρη Κων/να.

Η Βαρυστομαχιά του Aϊ-Βασίλη / Santa's diet (Πηγή: Τόκας Δημήτριος)

Το κοριτσάκι με τα σπίρτα / The girl with matches (Πηγή: Τόκας Δημήτριος)

Υ.Γ. Για τυχόν καταστροφή του κόσμου ουδεμία ευθύνη φέρουμε…

Χρόνια Πολλά…

Εμείς τα παιδιά


Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λουσικών Αχαΐας

Το σχολείο μας είναι ένα εξαθέσιο δημοτικό σχολείο 30 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Πατρών. Έχει λίγο περισσότερους από 80 μαθήτριες που διαμένουν στα Λουσικά και σε γύρω χωριά και οικισμούς. Αποτελεί, λόγω της θέσης του, αλλά και της λειτουργίας του, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Λουσικών και της γύρω περιοχής.
Ο σχεδιασμός, η λειτουργία και η συνεχής ανανέωση του blog είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητριών και μαθητών του, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής. Όσο για την ευθύνη απέναντι σε θέματα νομιμότητας και δεοντολογίας, όπως και για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, την έχει ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος (έως 31 Ιουλίου 2017).
Το blog αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του προγράμματος Comenius 2010-12 αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί παράλληλα και τις καθημερινές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και άλλες ανάγκες του σχολείου μας.

Ο διευθυντής του σχολείου
Τόκας Δημήτριος Υπεύθυνος για το blog  έως 31 Ιουλίου 2017

 


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Εκδηλώσεις, Επετειακά, Νέα / Ανακοινώσεις, Σχολικές Δράσεις, Χριστούγεννα και χαρακτηρίσθηκε , , , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση