Μετακινήσεις μαθητών / Student mobility

Έπειτα  από  έκτακτη  Συνέλευση  του  Συλλόγου  Γονέων  και  Κηδεμόνων,  αποφασίστηκε  ότι  η  μετακίνηση  των  παιδιών  με ταξί  θα  γίνει  με  μίσθωση  ΙΧ.

Θα προτιμηθούν ΙΧ με οδηγούς γονείς του σχολείου.

Πρέπει  όμως να  πληρούνται  οι  παρακάτω  προϋποθέσεις :
1.  Να  υπάρχει  ασφάλεια  αυτοκινήτου.
2.  Να  έχει  περάσει  το  αυτοκίνητο  από  μηχανικό  έλεγχο  ΚΤΕΟ.
3.  Να  υπάρχει  υπεύθυνη  δήλωση  του  γονέα  ότι  συμφωνεί  για  την  μεταφορά  του  παιδιού  του.
Η  αμοιβή  του  αυτοκινήτου,  όταν  μεταφέρει  πολλούς  μαθητές,  είναι  0,85  ευρώ  το  χιλιόμετρο .
Σε  περίπτωση  που  οι  γονείς  επιθυμούν  μόνοι  τους  την  μεταφορά  των  παιδιών  τους  η  αμοιβή  θα  είναι  0,35  ευρώ το  χιλιόμετρο.
η  Πρόεδρος  του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
Βασιλική Τσούση

Μεταφορά μαθητών στο Δελχί (Φωτογραφία αναρτημένη από το διαδίκτυο)- Delhi school bus Πηγή: www.trekearth.com

Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λουσικών Αχαΐας

Το σχολείο μας είναι ένα εξαθέσιο δημοτικό σχολείο 30 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Πατρών. Έχει λίγο περισσότερους από 80 μαθήτριες που διαμένουν στα Λουσικά και σε γύρω χωριά και οικισμούς. Αποτελεί, λόγω της θέσης του, αλλά και της λειτουργίας του, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Λουσικών και της γύρω περιοχής.
Ο σχεδιασμός, η λειτουργία και η συνεχής ανανέωση του blog είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητριών και μαθητών του, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής. Όσο για την ευθύνη απέναντι σε θέματα νομιμότητας και δεοντολογίας, όπως και για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, την έχει ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος (έως 31 Ιουλίου 2017).
Το blog αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του προγράμματος Comenius 2010-12 αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί παράλληλα και τις καθημερινές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και άλλες ανάγκες του σχολείου μας.

Ο διευθυντής του σχολείου
Τόκας Δημήτριος Υπεύθυνος για το blog  έως 31 Ιουλίου 2017

 


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Διάφορα, Νέα / Ανακοινώσεις, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και χαρακτηρίσθηκε , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση