Χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η χριστουγεννιάτικη γιορτή , καθώς και το χριστουγεννιάτικο παζάρι. Αρχικά, παρουσιάστηκαν οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές, οι οποίες είχαν κατασκευαστεί από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές και στη συνέχεια οι μαθητές μας, με μεγάλη χαρά και πολλή όρεξη, παρουσιάσαν το θεατρικό έργο <<Φρικαντέλα>> του Ευγένιου Τριβιζά. Ευχαριστούμε όλους όσους βρεθήκατε στη σχολική μας γιορτή και πάνω από όλα τους μικρούς μαθητές μας, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για αυτή την όμορφη παράσταση!Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους!

 

tempImagedJjNAf tempImageDFfJ0J tempImagetdi4o8 tempImageNukQX2 tempImageSJoHN0 tempImagei1O8si tempImagekw2mwh tempImageafc9ua tempImagetUaAwC tempImagehYTcFU tempImagethM74o tempImageCytFqt tempImageWNKpIs tempImageMoTuKP tempImage4ViTnt tempImageWE7kIS tempImagenJ78mv tempImageGdJzXt tempImagesaNRKF tempImagebaf6aw tempImageBrc5YG tempImage3K0unW tempImageltZO73

Λιομάζωμα…

Στις 25 Νοεμβρίου και έπειτα από πρωτοβουλία του συλλόγου διδασκόντων, πραγματοποιήθηκε το μάζωμα των ελιών που βρίσκονται εντός του χώρου του σχολείου μας. Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτή η διαδικασία, βοηθώντας και οι ίδιοι με χαρά, όπου ήταν δυνατόν. Η δράση είχε σκοπό να αναδείξει το κύριο προϊόν της περιοχής μας και τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται η συγκομιδή του.

tempImage1AHrCt tempImagemZlqG1 tempImage58G04F tempImagew89XDy