Μήνας: Δεκέμβριος 2022

Η Β’ ΤΑΞΗ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΗΣ!

Οι μικροί καλλιτέχνες της Β’ τάξης δημιουργούν στο μάθημα των εικαστικών και μετρούν αντίστροφα για τα Χριστούγεννα! Ανάβουν κεριά πλάι στο στολισμένο τζάκι. Φτιάχνουν στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο… και… Διαβάστε περισσότερα »

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ!

  Με ενθουσιασμό περιμένουμε τα Χριστούγεννα στο ολοήμερο και κάθε μέρα είναι και μια μικρή γιορτή! Φτιάχνουμε καπελάκια και φωτογραφιζόμαστε με τον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά και τα ταρανδάκια του… Διαβάστε περισσότερα »

Α’ ΤΑΞΗ-ΡΟΔΙΑ ΜΑΣ-ΓΟΥΡΙΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Α’ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ , ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΥΧΗ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!    

Διαδικτυακή πλοήγηση μαθητών Β’ τάξης στην ιστοσελίδα Santa Tracker!

Στα πλαίσια του μαθήματος Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) οι μαθητές της Β’ τάξης του σχολείου μας περιηγήθηκαν στην ιστοσελίδα https://santatracker.google.com/..!!! Το Google Santa Tracker είναι μία ψυχαγωγική πλατφόρμα της  Google  με θέμα τα Χριστούγεννα. Το… Διαβάστε περισσότερα »

Ψηφιακές κάρτες και βίντεο με θέμα τα Χριστούγεννα – ΤΠΕ – Πληροφορική

Στα πλαίσια του μαθήματος Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) οι μαθητές των τάξεων Δ’,Ε’ και ΣΤ’ σχεδίασαν στο ψηφιακό εργαλείο Free Presentation Slides & Maker Canva ψηφιακές χριστουγεννιάτικες κάρτες και βίντεο με… Διαβάστε περισσότερα »

Η ελιά ως πηγή έμπνευσης

Κατά την εικονική μας επίσκεψη στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης εμπνευστήκαμε από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Προσαρμογή των Ζώων και των Φυτών στο Περιβάλλον». Αφού συζητήσαμε και καταγράψαμε με… Διαβάστε περισσότερα »

Ευαισθητοποίηση στη διαφορετικότητα

Με σύνθημα “Ίδιες ανάγκες-Διαφορετικές ικανότητες”, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ τάξης παρακολούθησαν το βιωματικό σεμινάριο που διοργάνωσε η ομάδα του ΚΕΔΑΣΥ Πιερίας με στόχο την ευαισθητοποίησή τους  γύρω… Διαβάστε περισσότερα »

Στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της τάξης συνεργάστηκαν σήμερα για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου… Και ιδού το αποτέλεσμα: