Κλειστά σχολεία μέχρι 10 Απριλίου και οδηγίες για την εξ’ αποστάσεως διδασκαλία..

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 10 Απριλίου..

Για το λόγο αυτό, το Υπουργείο Παιδείας σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στις έκτακτες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί θα προχωρήσει στην εξ’αποστάσεως ασύγχρονη διδασκαλία των μαθητών συμπεριλαμβανομένων και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας αυτής ,καλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες να εγγράψουν τους μαθητές στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Αυτό είναι αναγκαίο να γίνει ώστε οι μαθητές να συμμετάσχουν στις ψηφιακές τάξεις που θα δημιουργηθούν από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας. Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://register.sch.gr/students/  και ακολουθώντας τα βήματα ένα προς ένα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για κάθε μαθητή.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε και τον παρακάτω οδηγό χρήσης.

*** Σε κάποιο βήμα θα σας ζητηθεί ο αριθμός μητρώου του μαθητή. Αυτό θα τον βρείτε στον έλεγχο προόδου που σας δόθηκε για το α’ τρίμηνο. Για τις α’ και β’ τάξεις που δεν υπάρχει έλεγχος προόδου θα υπάρξει επικοινωνία τις επόμενες μέρες.***

 

Τα βήματα είναι απλά και οι οδηγίες χρήσης είναι σαφείς. Ωστόσο, αν προκύψουν απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας γράφοντας την απορία σας στο παρακάτω email:

 mail@dim-lechaiou.kor.sch.gr



Λήψη αρχείου

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση