ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Αγαπητοί γονείς του ΔΣ Λεχαίου

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων από 16 Νοεμβρίου 2020 αναστέλλεται η λειτουργία των δημοτικών σχολείων, οπότε θα σταματήσουν να παρέχουν δια ζώσης εκπαίδευση στους μαθητές τους.
Από Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 , τα μαθήματα θα γίνονται με σύγχρονη τηλεκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας WEBEX .
Τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινά από 14 : 10 – 17 : 20 και θα είναι υποχρεωτικά για όλους τους μαθητές . Θα σας αποσταλεί στο mail πρόγραμμα των μαθημάτων και οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας webex.
Κάποια πιθανά προβλήματα που θα υπάρξουν με την χρήση της πλατφόρμας webex θα είμαστε στη διάθεση σας όλοι οι εκπ/κοι για να τα λύσουμε , πάντα στο πλαίσιο του εφικτού.
Ενημερώνουμε επίσης , ότι το σχολείο μας δε διαθέτει επαρκή τεχνολογικό εξοπλισμό (laptops,tablets, κάμερες κλπ), που θα μπορούσε να δανείσει στους μαθητές . Αν γίνει κάποια παραχώρηση εξοπλισμού από το ΥΠΑΙΘ θα ενημερωθείτε αμέσως.
Προκαλούμε να ελέγχετε διαρκώς το mail σας και να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του σχολείου στο σύνδεσμο https://blogs.sch.gr/dimlech/.
Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο για όλους μας …. Θα κάνουμε όμως ότι είναι δυνατόν , στη δύσκολη αυτή συγκυρία , για να κρατήσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία ζωντανή και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Εκ μέρους του συλλόγου των εκπαιδευτικών
Ο Διευθυντής του Σχολείου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση