Εκπ. Αργύρη-Λαιμού

Το blog της ομάδας τύπου & ενημέρωσης

TΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ «ΣΤΑΡ» ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ!!!

Φεβ 201411

Ο κινηματογράφος έχει πολύ εντυπωσιακά πράγματα. Ένα από αυτά είναι η μουσική. Όταν βλέπουμε μια ταινία τρόμου η μουσική μας ταξιδεύει στα πιο τρομακτικά μέρη της φαντασίας μας. Άλλοτε μας ταξιδεύει στις πιο γλυκές αναμνήσεις. Τα παρακάτω soundtracks έχουν γίνει έχουν γίνει οι μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες!!!

Το τραγούδι «over the rainbow» από την Judy Garland στην ταινία «The wizard of OZ» έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 1939. Η φωνή της μικρής Judy άγγιξε πολλές καρδιές. http://youtu.be/XulvnXo6BJk

 

Νέα εικόνα (1)

Το «Τhe sound of music» της Julie Andrews στην ταινία «The sound of music».Όπως βλέπετε μέχρι και τα τραγούδια έχουν γίνει τίτλοι ταινιών!!!
http://youtu.be/U4lJUzrgSJA=sound=sound

Νέα εικόνα

Το τραγούδι «Mrs. Robinson»από την ταινία
«The Graduate». Το 1967 αυτό το τραγούδι έγινε τόσο διάσημο που χρησιμοποιήθηκε στις πιο πολλές ταινίες τις εποχής!!!

Νέα εικόνα (2)

Το «Τhe Eye of the tiger» από την ταινία «Rocky III» για να μπούμε και λίγο στο πνεύμα της ροκ. Αυτό το τραγούδι μπήκε στην τρίτη ταινία «Rocky»παρολ’ αυτά κατάφερε να μείνει στις αναμνήσεις όλων, και ακόμα μένει!!!

Νέα εικόνα (3)
Από την ταινία «Ghost Busters» το τραγούδι «Ghost Buster». Μια απίστευτα αστεία ταινία που θα σε βάλει στην δράση. Φυσικά με την καταπληκτική μουσική της!!!

 Νέα εικόνα (4)

Το τραγούδι «I will always love you»της Whitney Houston από την ταινία «Bodyguard»,είναι η μεγαλύτερή της επιτυχία. Κάποιοι λένε ότι το τραγούδι είναι πολύ καλύτερο από την ταινία!!!

 Νέα εικόνα (5)

Το «My heart will goon»από την διάσημη ταινία και πολύ συγκινητική μάλιστα «Ο Τιτανικός». Αποτελεί ένα από τα διασημότερα τραγούδια της Celine Dion.Όσοι έχουν δει την ταινία ισχυρίζονται πως η μελωδία της την εξηγεί όλη!!!

Νέα εικόνα (6)

«Lose your self»από τον Eminem στην ταινία «8Mile»,για να εκτιμήσουμε και λίγο την αξία της ραπ!!!Αυτό το τραγούδι άνοιξε τις πύλες της μουσικής καριέρας για τον Eminem.http://youtu.be/P4Uv_4jGgAM

Νέα εικόνα (7)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων