klhbklhbk;bkjbkvkh

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, είχαμε τη χαρά να ανοίξουμε τις πόρτες του σχολείου μας και να δεχθούμε όσους ήρθαν να παρακολουθήσουν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτούλα μας.

Παραδοσιακά, το μεγαλύτερο μέρος της γιορτής το είχαν οργανώσει οι δύο Πρώτες και η Δευτέρα με τα σκετσάκια τους και τα ποιματάκια αντίστοιχα, φέτος όμως, συμμετείχαν και οι Τετάρτες, η Πέμπτη και οι Έκτες.

Τα πρωτάκια μας ανέβασαν τα θεατρικά “Χριστουγεννιάτικη Ανακατωσούρα” (το Α1 με την κα. Μαρία Μυλωνά) και “Τα Καλικαντζαράκια” (το Α2 με τον κο Χρήστο Ζερβό) με την πολύτιμη βοήθεια των γυμναστριών μας, κας. Κατερίνας Στάγκου και κας. Μαρίας Κασφίκη, ενώ Πρώτες και Δευτέρα συμμετείχαν στη χορωδία μας με μεγάλη επιτυχία, χάρη στη δασκάλα τους της μουσικής, την κα Σοφία Κοκκινέλη.

Οι δύο Τετάρτες μας ανέβασαν το μουσικό θεατρικό “The Tale of the Gingerbread Man” στα Αγγλικά με την κα. Ρένα Μουζακίτη των αγγλικών, την κα. Σοφία Κοκκινέλη της μουσικής και την κα. Μαρίνα Παπαδοπούλου της θεατρικής Αγωγής.

Τέλος, οι Πέμπτες και οι Έκτες μας, τραγούδησαν γαλλικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με την κα. Αλεξάνδρα Αρβανιτάκη, την καθηγήτρια των Γαλλικών.

 

Τα παιδιά μας μας διασκέδασαν, μας συγκίνησαν και μας έβαλαν πολύ ωραία στο πνεύμα των γιορτών.

Και του χρόνου!!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση