ΓΙΟΡΤΗ 28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

SAM_1588

Σήμερα 27 Οκτώβρη στο σχολείο παρουσία γονιών παρουσίασαν οι μαθητές της Γ ΄και Δ΄ τέξης τη γιορτή αφιερωμένη στους ήρωες του Ελληνοιταλικού πολέμου.Με σεμνότητα που το επιβάλλει η μέρα οι μικροί μαθητές παρουσίασαν το χρονικό το ΄40 εμπλουτισμένο με όμορφα τραγούδια,ποιήματα και ηχητικά ντοκουμέντα της εποχής.Η προσπάθεια καταχειροκροτήθηκε από όλους.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

SAM_1231

Σήμερα με κατάνυξη τελέστηκε ο αγιασμός στο σχολείο μας.Στη συνέχεια αφού η διευθύντρια καλωσόρισε τους μαθητές στο σχολείο και τους ενημέρωσε για τα διάφορα ζητήματα,δόθηκαν τα βιβλία στους .Ιδιαίτερο καλωσόρισμα δέχτηκαν οι μαθητές της Α΄ τάξης όπου πια θα αποτελούν μέρος του σχολείου μας.Στη συνέχεια ακολούθησε η γνωριμία των μαθητών με τους δασκάλους στις τάξεις

 » (συνέχεια…)

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Την Τετάρτη 3/9/2014 στο Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο Καραϊσκάκη(Δήμος Ξηρομέρου) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα που οργανώθηκε από τη Σχολική Σύμβουλο της 9ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε. Αιτ/νιας, κ. Πάσχου Αγγελική για τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων της περιφέρειάς της.
Το θέμα αφορούσε στις μαθησιακές και ειδικές μαθησιακές δυσκολίες του παιδιού στο Δημοτικό Σχολείο

 » (συνέχεια…)