Δεύτερο βραβείο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Map Competition για το σχολείο μας

Η προσβασιμότητα στην περιοχή μας

2ο (δεύτερο)  βραβείο

Δημοτικό Σχολείο Κρανούλας

Screenshot 24

Οι μαθητές της Στ τάξης στο πλαίσιο των εργαστηρίων δεξιοτήτων  «Κοινωνία της συμπερίληψης: Η αναπηρία ως αφορμή” συμμετείχαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό  «Χαρτογραφώντας την προσβασιμότητα. Μπορεί ο συμμαθητής μου με αμαξίδιο να έρθει στο σχολείο;» Έτσι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε διάφορα σημεία του χωριού και να εντοπίσουν αν αυτά είναι  προσβάσιμα ή εμποδίζουν τα άτομα με αξαξίδια. Όλα τα σημεία αποτυπώθηκαν σε ψηφιακούς χάρτες και έτσι οι μαθητές συνέθεσαν τα αποτελέσματά τους μαζί και με άλλες σχετικές εργασίες τους στον ακόλουθο ιστότοπο Δημοτικό Σχολείο Κρανούλας. 

Το σχολείο μας κατέκτησε τη δεύτερη θέση περνώντας το μήνυμα ότι ο καθένας από   εμάς οφείλει να σέβεται και να αποδέχεται τον άνθρωπο δίπλα του και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει τις συνθήκες διαβίωσης όλων όσο το δυνατόν καλύτερες. Συγχαρητήρια στους μαθητές Λιόντο Μάριο, Μπέκα Ευάγγελο, Ντρίγιο Άγγελο, Τζίμα Λάμπρο και στις εκπαιδευτικούς Ανθή Παπαβασιλείου ΠΕ 86 και Βασιλική Κατσάνου ΠΕ 70.

Αποτελέσματα διαγωνισμού Λήψη αρχείου

2 σχόλια στο “Δεύτερο βραβείο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Map Competition για το σχολείο μας”

  1. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς!!!Τέτοιες δράσεις δίνουν αξία και στο σχολείο μας αλλά κυρίως στις προσωπικότητες των συμμετεχόντων!!!και εις ανώτερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση