Δ.Σ Κοντακαιίκων

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας

Αρχεία για Δεκέμβριος, 2023

Χριστούγεννα με τους χρυσοχέρηδες…

Δεκ 202322

Χριστουγεννιάτικες δράσεις….

Δεκ 202322

Χριστούγεννα συνέχεια….

Δεκ 202320

Ευχαριστούμε τον κ. Αντρέα Σεβαστάκη, εκπαιδευτικό εικαστικών του σχολείου μας που έφερε σε επαφή τους μαθητές της Γ και της Ε με την Αγιογραφία. Βοήθησε τους μαθητές να εντοπίσουν χρώματα, εκφράσεις προσώπων κ.α. στις εικόνες. Προβλημάτισε  για το θρησκευτικό μήνυμα των Χριστουγέννων εκτός από τα δώρα και τα στολίδια. Οι μαθητές πειραματίστηκαν φτιάχνοντας δικές τους […]

Χριστούγεννα συνέχεια…

Δεκ 202320

Χριστούγεννα στο Δ.Σ Κοντακαιίκων

Δεκ 202319

 

e-twinning αυλαία

Δεκ 202315

Ολοκληρώθηκε σήμερα το ευρωπαϊκό πρόγραμμα e-twinning που πήρε μέρος το σχολείο μας με την πρωτοβουλία της κ. Κατερίνας Γούλα . Σήμερα παρουσίασαν οι μαθητές της ΣΤ τάξης τις δικές τους δημιουργίες ..   Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία!

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα από την Ε τάξη

Δεκ 202315

Σήμερα το σχολείο μύρισε μπισκότα χριστουγεννιάτικα που έψησε η Ε τάξη την ώρα των Γερμανικών με την κ. Κατερίνα . Ευχαριστούμε και τη γειτόνισσα που τα έψησε. Μόνο που δεν προλάβαμε να φάμε ούτε ένα…Τόσο νόστιμα!!!!!

ΟΙ χρυσοχέρηδες

Δεκ 202314

Οι χρυσοχέρες και οι χρυσοχέρηδες της Α τάξης με την κυρία Τζένη συνεχίζουν σε κλίμα χριστουγεννιάτικο μοναδικές κατασκευές.     

Το παγκάκι της φιλίας

Δεκ 202314

 

Εργαστήρι γύψου

Δεκ 202312

Σήμερα 12 Δεκεμβρίου οι μαθητές της Α τάξης και της Β τάξης του σχολείου μας, έζησαν στιγμές χριστουγεννιάτικης δημιουργίας, με τη βοήθεια της κ. Σταματίας Μακρή που έφερε τους μαθητές σε επαφή με το υλικό του γύψου. Ευχαριστούμε την κ. Σταματία Μακρή για τις μοναδικές δημιουργίες.

« Παλιότερα άρθρα


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων