Δ.Σ Κοντακαιίκων

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας

Αρχεία για Νοέμβριος, 2023

Υγιεινή διατροφή από την Γ΄ τάξη

Νοέ 202328

Τι είναι καλύτερο από έναν φρεσκοστυμμένο χυμό μια κρύα μέρα σαν τη σημερινή… Η Γ΄ τάξη με την κ. Ελευθερία λένε: Τίποτα καλύτερο.

Project e twinning με τίτλο “Upcycling ideas around Europe”

Νοέ 202328

Αγαπητοί γονείς Το δημοτικό σχολείο Κοντακαιίκων πρόκειται να υλοποιήσει ένα ευρωπαϊκό έργο έργο etwining που περιλαμβάνει ηλεκτρονική συνεργασία με το γερμανικό σχολείο Maria-Sibylla-Merian-Gesamtschule στο πλαίσιο του μαθήματος Γερμανικών του σχολείου μας. Το project αφορά την ανακύκλωση. Οι μαθητές μετά από την ηλεκτρονική επικοινωνία με τους μαθητές του γερμανικού σχολείου , στο μάθημα των γερμανικών θα […]

Τρέχω για το ευ

Νοέ 202327

Το Βιντεάκι μας. https://video.sch.gr/asset/detail/I2cwK97LZVTigJfXSgds1E7r/

Τρέχω για το ευ. Πανελλήνιος διαγωνισμός μαθητικής σκυταλοδρομίας.

Νοέ 202325

Το σχολείο μας πήρε μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό μαθητικής σκυταλοδρομίας που διοργάνωσε το υπουργείο παιδείας. Πήραν μέρος 450 σχολεία από όλη την Ελλάδα. Δεν βρεθήκαμε στις πρώτες θέσεις, όμως η εμπειρία ήταν καταπληκτική και θα ξαναπροσπαθήσουμε του χρόνου.        

Η δανειστική βιβλιοθήκη άνοιξε

Νοέ 202324

“Τα παραμύθια είναι παραπάνω από αληθινά. ¨ Όχι γιατί μας λένε ότι οι δράκοι υπάρχουν, αλλά γιατί μας λένε ότι οι δράκοι μπορούν να νικηθούν” Neil Gaiman Σήμερα άνοιξε η μικρή μας δανειστική βιβλιοθήκη. Δεχόμαστε “ενισχύσεις”.

Μαθήματα ζωής

Νοέ 202322

Εδώ Πολυτεχνείο

Νοέ 202317

Η Α τάξη με επαναστατική διάθεση αφιερώνει στο Πολυτεχνείο τις πρώτες λέξεις. Η Β΄ τάξη  αφιέρωσε τις κατασκευές της.   Η Ε΄ τάξη αφιέρωσε ένα γαρύφαλλο. Η Γ’ τάξη εκφράστηκε ομαδικά με τη δημιουργία ενός κολάζ.  

Ενημέρωση

Νοέ 202316

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις τάξεις αφιέρωμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά και θα αποχωρήσουν στις 10.00.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων