ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

 

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας

 

Οι ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, αναγνωρίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο των παιδιών στην αυριανή κοινωνία, τα προβλήματα και τις ανάγκες των παιδιών, υλοποιούν ειδικά μελετημένα προγράμματα με στόχο τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη ανάπτυξή τους. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται η Κινητή Παιδο – οδοντιατρική Μονάδα «ΛΗΤΩ», ευγενική  χορηγία της εταιρείας VODAFONE προς την Οργάνωσή μας και η οποία λειτουργεί κυρίως με εθελοντές που επιθυμούν να προσφέρουν τις επιστημονικές τους υπηρεσίες σε όσους τις έχουν ανάγκη.

H Κινητή Παιδιατρική Μονάδα θα βρεθεί κοντά στα παιδιά, που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους και θα παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

 

  • δωρεάν παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικό έλεγχο, οδοντιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση
  • δωρεάν φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων
  • προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας
  • εμβολιαστική κάλυψη στα ανασφάλιστα παιδιά

 

Για 10η χρονιά, οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της Vodafone προσφέρουν δωρεάν παιδιατρική,  οδοντιατρική περίθαλψη και εμβολιαστική κάλυψη σε ακόμα περισσότερα  παιδιά που το έχουν ανάγκη. Μέσω της Κινητής Παιδιατρικής Μονάδας, έως σήμερα, περισσότερα από 58.000 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, έχουν δεχτεί τη φροντίδα και την περίθαλψη που χρειάζονταν σε 30 νησιά και 45 Νομούς της Ελλάδας.

 

H επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στη Κεντρική πλατεία της Λάρισας στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2015 από τις 09:00-14:00.

 

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας καλέσουμε αρωγούς στη προσπάθειά μας αυτή και θα παρακαλούσαμε να ενημερώσετε όλους τους γονείς και τους κηδεμόνες που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην πρόσβαση υγείας να προσέλθουν με τα παιδιά τους .

 

Η συνεργασία μας με τους τοπικούς φορείς και η ποιότητα δουλειάς αποτελούν βασική μέριμνα των ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Σας ευχαριστούμε και πάλι για το ενδιαφέρον και τη συνεργασία σας και παραμένουμε στη διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις.

 

 

 

Με εκτίμηση,                                                                                          Συντονιστές Προγράμματος

Άρτεμις Λιανού

Δήμητρα Κουτσαυλή

Θάνου Ευγενία

Γενική Διευθύντρια

Γιατρών του Κόσμου

 

Τηλ. επικοινωνίας 210 3213150 /6958450854

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορίες: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.