ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Κοιλάδας του Δ.Δ. Λάρισας κοινοποιεί τα παρακάτω:
Ο Σύλλογος νιώθοντας την ανάγκη και υποχρέωση να ευχαριστήσει τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας σίγουρα δεν θα μπορούσε να περιοριστεί σ’ ένα ξερό και κοινότοπο «σας ευχαριστούμε» στους ανθρώπους, που έχουν αναγάγει ένα σχολείο σε σχολείο «Πρότυπο».
Στην εποχή της αβεβαιότητας και της αστάθειας και σε «πείσμα των καιρών» οι άνθρωποι αυτοί τιμώντας το λειτούργημά τους δημιούργησαν το πιο ασφαλές, βέβαιο και δημιουργικό περιβάλλον στους μαθητές.
Αυτό ακριβώς το περιβάλλον που δημιουργεί προσωπικότητες, εμπνέοντας τα παιδιά εμπιστοσύνη ασφάλεια και δημιουργικότητα.
Ένα περιβάλλον που όταν συναντιέται η αγάπη και το καθήκον των δασκάλων, καθημερινά, (απ’ το πρώτο κουδούνισμα, έως το τελευταίο) με την αγάπη και τον ενθουσιασμό των παιδιών προς το Σχολείο, δημιουργείται ένα υλικό το οποίο αυτοτροφοδοτεί τα χαρούμενα και ευτυχισμένα παιδιά. Δάσκαλοι που χαίρονται με τη χαρά των παιδιών, ενδιαφέρονται και προσπαθούν για το γνωστικό τους επίπεδο, συζητούν μαζί τους, τους μαθαίνουν να σκέφτονται, δάσκαλοι δίκαιοι, αυστηροί όταν χρειάζεται. Δάσκαλοι – θαυματοποιοί που μεταμορφώνουν τις λιτές και απέριττες αίθουσες, σε περίοδο εορτών, σε κανονικά θέατρα ντύνοντάς τα με τα καλύτερα σκηνικά και κουστούμια φτιαγμένα από υλικά αγάπης, υπομονής, φαντασίας και μεγάλης προσπάθειας!
Μαθητές που αναδεικνύονται σε μεγάλοι πρωταγωνιστές, παίζοντας και δραματοποιώντας τους ρόλους μοναδικά με μοναδικό σκοπό ν’ ανταποδώσουν την αγάπη τους στην μεγάλη προσπάθεια των δασκάλων τους και να τους κάνουν υπερήφανους! Παιδιά που παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, μαθαίνουν για την «ευγενή άμιλλα», και τόσα τόσα άλλα.
Αν το ζητούμενο κάθε νοήμονα γονιού είναι η ευτυχία, η χαρά, η μάθηση και η δημιουργικότητα, τότε αυτό το σχολείο τα παρέχει απλόχερα στα παιδιά μας.
Εμείς λοιπόν τι άλλο θα μπορούσαμε να δηλώσουμε εκτός από την απέραντη ευγνωμοσύνη μας στους εκπαιδευτικούς αυτούς:
Πετσέτα Πασχάλη Α΄ τάξη
Κατσιγιάννη Ιωάννα Β΄ τάξη
Μπασδέκη Γεώργιο Γ΄ τάξη
Περιστέρη Νίκο Δ΄ τάξη
Σταυροθεόδωρο Βασίλη Ε΄ τάξη
Κατηγιάννη Βάνα ΣΤ΄ τάξη
Παπαδημητρίου Θωμά Ολοήμερο
καθώς και τους δασκάλους ειδικότητας: Παπαποστόλου Αγαθή, Πάικου Αρετή, Στύλου Φωτεινή, Νεβράτζα Κων/να, Βαλιώτη Γιώργο και σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του Σχολείου μας τον κο Αναστάσιο Μίχη που μάλλον είναι και ο οραματιστής του τρόπου αυτής της συγκεκριμένης και πετυχημένης λειτουργίας του Σχολείου, βρίσκοντας τους καλύτερους εκφραστές του οράματός του στα πρόσωπα και στις αξίες των παραπάνω συναδέλφων του!
Προς ανταπόδοση της μεγάλης σας προσφοράς σας αφιερώνουμε ένα στίχο του Ν. Καζαντζάκη!
«Δουλεύω για έναν μεγάλο σκοπό ακούς;
για ένα μεγάλο σκοπό
κι όποιος δουλεύει, κι ο πιο ταπεινός
για ένα μεγάλο σκοπό,
γίνεται μεγάλος…»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Κατηγορίες: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.