ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο  Διευθυντής και το Διδακτικό Προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου  Κλειδιού εκφράζουν  τις θερμές ευχαριστίες τους στην εταιρεία  AGRIS  A.E. με έδρα το Κλειδί Ημαθίας για την ευγενική χορηγία ανθοκομικών ειδών και καλλωπιστικών  δενδρυλλίων, με σκοπό την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος NEMESIS (Empowering The Changemakers of Tomorrow) από τους μαθητές.

Είναι αξιέπαινη η διάθεση και η  άμεση ανταπόκριση της εταιρείας και του επιστημονικού της προσωπικού, συμβάλλοντας με την καθοδήγησή τους στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα με στόχο την όμορφη εμφάνιση του Σχολείου μας. Θα χαρούμε η καλή συνεργασία μας να συνεχιστεί και στο μέλλον ωφελώντας την εκπαιδευτική μας κοινότητα.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Σαράντης Βασίλης

 

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Ένα σχόλιο στο ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

  1. Ο/Η Τσολάκης Χαράλαμπος λέει:

    Ανακοίνωση – Ενημέρωση. Κοινότητα Κλειδίου. Τετάρτη 29-9-2021 και ώρα 22:30 – 00:00 θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί ULV, με χρήση εγκεκριμένου βιοκτόνου σκευάσματος, για την αντιμετώπιση ακμαίων κουνουπιών. Για προληπτικού λόγους κατά την έναρξη του ψεκασμού και μια ώρα μετά τον ψεκασμό απαγορεύεται να κυκλοφορούν άνθρωποι. Ανάλογη μέριμνα να ληφθεί και για τα οικόσιτα ζώα. Περισσότερες πληροφορίες στο κείμενο που ακολουθεί. alexandriamou.gr

Τα σχόλια έχουν κλείσει.