ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

εθελοντε

Τη Δευτέρα 20/11/2023 υποδεχτήκαμε στο σχολείο μας την «Ομάδα Εθελοντών Καθαριότητας Βέροιας». Οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν ενθουσίασαν τους μικρούς μαθητές οι οποίοι με μεγάλη χαρά επιδόθηκαν στον καθαρισμό του κεντρικού δρόμου και της κεντρικής πλατείας του Κλειδίου.

Ευχαριστούμε θερμά την «Ομάδα Εθελοντών για την Καθαριότητα Βέροιας» αποτελούμενη από τον κ. Σούλη Λιάκο, κ. Λίλα Λιάκου, κ. Άρη Καμπανό, κ. Σταύρο Μπασδέκη, κ. Αθηνά Τζιούρτζια επειδή μεταλαμπάδευσαν στους μικρούς μας μαθητές τον τρόπο που δρα ο ενεργός πολίτης! «Ενδιαφέρομαι – Νοιάζομαι – Δρω» πέρα από σκοπιμότητες και ως ενεργοί πολίτες μπορούν να παρέμβουν στο κοινωνικό γίγνεσθαι! Οι μαθητές μας αποκτώντας τις αξίες του εθελοντισμού ως ευαισθητοποιημένοι πολίτες αποτελούν την ελπίδα για σημαντικές αλλαγές στην κοινωνία μας!

Ο ενθουσιασμός των μαθητών μας για τις αξίες που πρεσβεύει ο Εθελοντισμός μας παρακίνησε να προγραμματίσουμε μια επόμενη συνάντηση βασισμένη στην ιδέα της κοινωνικής αλληλεγγύης και του σεβασμού προς το περιβάλλον.

εθελοντεςεθελοεθελεθεεθελοντεθεθελονε

Κατηγορίες: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.