Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο Κλειδίου

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, στα πλαίσια του προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής που υλοποιείται από πολλές τάξεις του σχολείου μας, οι μαθητές / τριες της ΣΤ΄ τάξης, συνοδευόμενοι από την εκπαιδευτικό κα Μαρία Παπαϊωαννίδου, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν πεζοί στους δρόμους του Κλειδίου, να δουν σήματα και πινακίδες που αφορούν την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, να ενημερωθούν και να λύσουν τυχόν απορίες τους.
Η δράση ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη της αποστολής στην κοινότητα Κλειδίου, όπου στους μαθητές / τριες δόθηκε η δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Τσολάκη Χαράλαμπο, να υποβάλλουν αιτήματα και προτάσεις και να ακούσουν τις απαντήσεις και τις τοποθετήσεις του προέδρου για μία καλύτερη και ασφαλέστερη μετακίνηση πεζών και οχημάτων στο χωριό.

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση