Αρχική » Ανακοινώσεις » Εγγραφές μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα 2023-2024

Εγγραφές μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα 2023-2024

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Το Δημοτικό Σχολείο Καστελλάνων Μέσης Κέρκυρας ανήκει στις σχολικές μονάδες της χώρας που έχουν επιλεγεί για να λειτουργήσουν με νέο, Αναβαθμισμένο πρόγραμμα Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου, ήδη από την τρέχουσα σχολική χρονιά. Ωστόσο, η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος καθίσταται υποχρεωτική από την ερχόμενη σχολική χρονιά.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα του Ολοήμερου Προγράμματος διαμορφώνεται διαφορετικά από το υφιστάμενο. Συγκεκριμένα, οι μαθητές που θα παραμένουν στο Ολοήμερο πρόγραμμα, έχουν τη δυνατότητα να αποχωρήσουν είτε στις 15:50 (όπου τελειώνει η δεύτερη διδακτική ώρα της δεύτερης ζώνης), είτε στις 17:30, με τη λήξη του προγράμματος.

Για το σχηματισμό των τμημάτων Ολοήμερου προγράμματος της επόμενης σχολικής χρονιάς, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τη σχετική αίτηση εγγραφής μέχρι τις 10 Μαΐου 2023. Σας επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να επιλέξετε μόνο μία από τις δύο διαθέσιμες ώρες αποχώρησης, αλλά και να σημειώσετε αν το παιδί θα προσέρχεται στην Πρωινή Προσέλευση (07:00-08:00), ειδικά αν πρόκειται για μαθητές που μεταφέρονται με τα σχολικά λεωφορεία. Μπορείτε να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε την αίτηση πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: ΑΙΤΗΣΗ_ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε συνοπτικά τη λειτουργία του νέου, Αναβαθμισμένου προγράμματος Ολοήμερου σχολείου, ως προς τις ώρες του:

Ωρολόγιο πρόγραμμα Νέου Ολοημέρου

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση