Αρχική » Ανακοινώσεις » Αγιασμός-Έναρξη σχολικού έτους 2021-22

Αγιασμός-Έναρξη σχολικού έτους 2021-22

ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΩΝ ΜΕΣΗΣ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές

Μια νέα σχολική χρονιά !!!

Τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 09:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός στον αύλειο χώρο του σχολείου με εκπροσώπους εκπαιδευτικών και μαθητών.

 

Οι μεταφορές των μαθητών θα γίνουν κανονικά με:

 Ώρα αναχώρησης από τον τόπο διαμονής: 7:30 π.μ. (περίπου όπως πέρυσι).

Ώρα αποχώρησης από το σχολείο : 10:30

Η είσοδος των μαθητών στο σχολείο γίνεται με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test),  ο οποίος θα διενεργείται  24 ώρες πριν από την προσέλευση, δυο φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Κατ’ εξαίρεση γι’ αυτήν τη βδομάδα το πρώτο θα το φέρουν τη Δευτέρα. Οι γονείς μπορείτε να παραλάβετε από τα φαρμακεία τα απαραίτητα test.

Οι μαθητές πρέπει να φορούν μάσκα.

Οι μαθητές/τριες θα γνωρίσουν τις αίθουσες που θα τους φιλοξενήσουν τη νέα αυτή σχολική χρονιά, θα ενημερωθούν από τους εκπαιδευτικούς ως προς τη χρήση της μάσκας και θα λάβουν οδηγίες για θέματα που αφορούν στα μέτρα πρόληψης και διασποράς του ιού.

Οι γονείς δε θα παρευρίσκονται εντός της αυλής. Όποιος γονέας επιθυμεί να εισέλθει στο χώρο του σχολείου, μπορεί μετά τη διαδικασία του Αγιασμού και με τη χρήση μάσκας.

Την Τρίτη 14-9-2021 οι μαθητές θα προσέλθουν με τις τσάντες τους (πρέπει να έχουν μαζί τους ένα πρόχειρο τετράδιο και ένα μολύβι), θα πάρουν τα βιβλία τους και το πρόγραμμα θα γίνει κανονικά από 8:15 έως 13:15. Επίσης το Ολοήμερο τμήμα θα λειτουργεί και αυτό έως 16:00.

Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του  Δ.Σ. Καστελλάνων Μέσης εύχονται σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους μια καλή, δημιουργική σχολική χρονιά !

 

Σημείωση: Μπορείτε να ενημερώνεστε και από τη ιστοσελίδα του σχολείου μας στη διεύθυνση: https://blogs.sch.gr/dimkastl/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση