Αρχική » Ανακοινώσεις » Αγιασμός-Έναρξη σχολικού έτους 2020-2021

Αγιασμός-Έναρξη σχολικού έτους 2020-2021

    Αγαπητοί γονείς και μαθητές

 

Μια νέα σχολική χρονιά !!!

Τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 11:15 π.μ., θα γίνει ο Αγιασμός στο σχολείο μας.

Οι μεταφορές των μαθητών θα γίνουν κανονικά.

Οι μαθητές πρέπει να φορούν μάσκα μέσα στο λεωφορείο αλλά και κατά την είσοδό τους στο σχολείο όπως και μέσα στην τάξη. Η μάσκα δεν είναι απαραίτητη στην αυλή.

Ώρα αναχώρησης από τον τόπο διαμονής: 9:00 π.μ.

Ώρα προσέλευσης στο σχολείο:  09:30 π.μ.

Οι μαθητές/τριες θα γνωρίσουν τις αίθουσες που θα τους φιλοξενήσουν τη νέα αυτή σχολική χρονιά, θα ενημερωθούν από τους εκπαιδευτικούς ως προς τη χρήση της μάσκας, θα παραλάβουν μάσκες και παγουρίνο δωρεάν από το Υπουργείο Παιδείας ( εφ΄όσον έχουν φτάσει στο σχολείο μας) και θα πάρουν τα βιβλία τους, γι αυτό καλό είναι να έχουν και την τσάντα τους.

Στη συνέχεια θα γίνει ο Αγιασμός και θα αποχωρήσουν με τα μέσα μεταφοράς περίπου στις 12:00.

Οι γονείς δε θα παρευρίσκονται εντός της αυλής. Όποιος γονέας επιθυμεί να εισέλθει στο χώρο του σχολείου, μπορεί μετά τη διαδικασία του Αγιασμού και με τη χρήση μάσκας.

Από την Τρίτη 15-9-2020 το πρόγραμμα θα γίνεται κανονικά 8:15 έως 13:15. με ώρα αναχώρησης από τον τόπο διαμονής στις 07.30, για τους μεταφερόμενους μαθητές.

Επίσης το Ολοήμερο τμήμα θα λειτουργεί και αυτό έως 16:00.

Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι όποιοι γονείς επιθυμούν μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο χωρίς προϋποθέσεις.

Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του  Δ.Σ. Καστελλάνων Μέσης εύχονται σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους μια καλή, δημιουργική σχολική χρονιά !

 

Σημείωση: Μπορείτε να ενημερώνεστε και από τη ιστοσελίδα του σχολείου μας στη διεύθυνση: https://blogs.sch.gr/dimkastl/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση