Δωρεά στο χαμόγελο του παιδιού

Δωρεά τροφίμων πραγματοποίησε το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Καρυάς στο χαμόγελο του παιδιού με τα χρήματα που περίσσεψαν από την εκδρομή. Επιπλέον δώρισε τους κουραμπιέδες του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που μείνανε μετά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, φίλοι , συγγενείς, σας προσκαλούμε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας που θα γίνει στο σχολείο μας την Πέμπτη  Δεκεμβρίου 5:30 το απόγευμα.

Ελάτε να νιώσετε κι εσείς παιδιά!

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Καρυάς

Εκπαιδευτική Εκδρομή

Σήμερα Δευτέρα 11-12-2017, το Σχολείο μας μαζί με το Νηπιαγωγείο Καρυάς Ελασσόνας πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στη Λάρισα. Αρχικά παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση “Τα Χριστούγεννα του κυρίου Σκρουτζ” στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό κέντρο, έπειτα κάναμε μια βόλτα στο Πάρκο των Ευχών όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να φωτογραφηθούμε με τον Αϊ Βασίλη, να του στείλουμε το γράμμα μας και να διασκεδάσουμε στο Λούνα Παρκ ή στο παγοδρόμιο και τέλος συμμετείχαμε σε ένα πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο εργαστήρι “Δημιουργική  Πόρτα” όπου κατασκευάσαμε ομαδικά το σκηνικό της χριστουγεννιάτικης γιορτής μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι μαθητές μας ήταν πολύ ήσυχοι και συνεργάσιμοι σε όλες τις δραστηριότητές μας τόσο που στη Δημιουργική Πόρτα κερδίσανε με την υποδειγματική τους συμπεριφορά ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαγειρικής δωρεάν.

Περάσαμε πολύ όμορφα και περιμένουμε με αγωνία την επόμενη εκδρομή μας.

Επίσκεψη του Αϊ Βασίλη στο σχολείο μας

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καρυάς την Παρασκευή. Το αυτοκίνητο του Αϊ Βασίλη σταμάτησε έξω από το σχολείο και ο Άγιος κατέβηκε με τον βοηθό του κρατώντας ένα κόκκινο σάκο με καραμέλες και μπισκότα. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και έτρεξαν κοντά του,τον αγκάλιασαν, συζήτησαν ,κεράστηκαν και του χάρισαν τις ζωγραφιές τους για να τον ευχαριστήσουν. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Ελασσόνας γι’ αυτήν την πρωτοβουλία.