ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΜΗΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Με αφορμή εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2022, στα πλαίσια του προγράμματος “Βυζαντινά Μνημεία της Αθήνας”,και μετά από σχετικό αίτημα για συνάντηση, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα, μας υποδέχτηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Η απλότητά του, η ηρεμία που απέπνεε, η ευγένειά του και το έντονο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του τόπου της περιοχής, που παλαιότερα βρισκόταν το ποίμνιό του, είχε ως αποτέλεσμα η συνάντηση να έχει αρκετή χρονική διάρκεια παρά τον αρχικό προγραμματισμό.
Ανταλλάξαμε δώρα με τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος με τη σειρά του δώρισε κεράσματα και φυλαχτά στους μικρούς μαθητές με την ευχή για καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία.
Εμείς με τη σειρά μας τον προσκαλέσαμε όποτε το επιθυμεί να επισκεφθεί το σχολείο μας και υποσχεθήκαμε πως η συνάντηση θα έχει και συνέχεια. 
Ευχαριστούμε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, καθώς και τους συνεργάτες του, για την άψογη συνεργασία και τη δυνατότητα συμμετοχής σε αυτή την ενδιαφέρουσα, συγκινητική και συνάμα εποικοδομητική συνάντηση.
1
2