Κάθε αστέρι κρύβει αγάπη και… ΕΥΧΕΣ

imagesAfisa scaled


Αγαπητοί γονείς,

   Σας  καλούμε να στηρίξουμε και φέτος με τη συμμετοχή μας το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας  πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» του Οργανισμού  Make-A-Wish (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος), που εκπληρώνει  ευχές  παιδιών (3-18 ετών) που νοσούν από σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

   Με μόλις 2€ οι μαθητές ή όποιοι άλλοι επιθυμούν, μπορούν να συμβάλλουν με τη δωρεά τους στην εκπλήρωση ευχών, λαμβάνοντας σαν αναμνηστικό της προσφοράς τους το Αστέρι της Ευχής και ένα βραχιολάκι – κορδέλα.

   Φέτος, για πρώτη χρονιά, μπορούμε να γράψουμε στις καρδούλες, που έχουν πάνω τους τα αστεράκια, τις δικές μας ευχές και να τα επιστρέψουμε . Έτσι, θα δείξουμε στα παιδιά που αγωνίζονται με υπομονή, θάρρος και ελπίδα να κερδίσουν τη ζωή τους, την αγάπη και τη συμπαράστασή μας στο δύσκολο αγώνα τους . Μπορούμε βέβαια, αν προτιμούμε, να  χαρίσουμε τα αστεράκια σε αγαπημένους μας ανθρώπους ή να στολίσουμε με αυτά το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή τα τζάμια  του σπιτιού ή του σχολείου μας.

   Όσοι επιθυμείτε τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με  το  σχολείο, μέχρι την προσεχή Δευτέρα,  6  Δεκεμβρίου, για να προχωρήσουμε σε ομαδική παραγγελία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Οργανισμού https://makeawish.gr/