Εθελοντική Αιμοδοσία στο Σχολείο την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021

     Αγαπητοί γονείς, φίλοι και συνδημότες,

   Με μεγάλη μας  χαρά συνδιοργανώνουμε και φέτος με τη Μ. Κ. Ο. «Γαργαφία» και  τoν Σταθμό  Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας Εθελοντική Αιμοδοσία,  που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του  Σχολείου μας την  Κυριακή, 24   Οκτωβρίου, από 09.00΄ έως 13.30΄.
Λήψη αρχείου


   Προγραματισμένη και  ενταγμένη στο σχεδιασμό συνεργατικών δράσεων του Σχολείου με την τοπική κοινωνία – στα πλαίσια της συμμετοχής μας κατά την προηγούμενη τριετία στο πρόγραμμα προαγωγής του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της ενεργού πολιτειότητας «Νοιάζομαι και δρω» – θεωρείται πλέον δράση  «θεσμοθετημένη», αφού επαναλαμβάνεται για τέταρτη συνεχόμενη φορά. 

Είναι η 4η φορά που στις αίθουσες του Σχολείου θα διδαχθεί βιωματικά και παραδειγματικά από συνανθρώπους μας που θα συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, το μάθημα της εθελοντικής προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τον πλησίον.
    Στην αρχική ομάδα των εθελοντών αιμοδοτών, που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στη δράση που έγινε το Μάιο του 2019, προστέθηκαν διαδοχικά, ακολουθώντας τα βήματα τους και άλλοι/άλλες, με αποτέλεσμα οι πρώτοι 30 να γίνουν στη δεύτερη αιμοδοσία 45 και στην τρίτη 68.
Ας κάνουμε αυτή τη φορά την ομάδα μας ακόμα μεγαλύτερη, προσφέροντας, όσοι και όσες μπορούμε, «Δώρο Ζωής» στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Με τη βεβαιότητα της ανταπόκρισής σας,

Ο Διευθυντής του Σχολείου 


Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες και τα ισχύοντα μέτρα ασφάλειας και προστασίας από τη διασπορά του κορωνοϊού.

 

Αφήστε μια απάντηση