Έναρξη του νέου σχολικού έτους: Οδηγίες προς τους γονείς για τη λειτουργία του σχολείου

      Αγαπητοί/ές γονείς, 

     Στο  ξεκίνημα της νέας  σχολικής χρονιάς καλωσορίζοντας τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, τα παιδιά σας, στο σχολείο, υποδεχόμαστε με χαρά κι εσάς ευχόμενοι  υγεία  και δημιουργία.

     Εκτιμώντας απεριόριστα,  όπως επανειλημμένα έχουμε εκφράσει,  τη σπουδαιότητα του ρόλου των γονέων  στην  επίτευξη των στόχων που θέτει η σχολική μονάδα, θα επιδιώξουμε συνεχή, ουσιαστική  και αμφίδρομη επικοινωνία  μαζί σας, με τη βεβαιότητα ότι η ανταπόκρισή σας θα είναι και πάλι πρόθυμη, άμεση  και δυναμική. 

    Κυρίες και κύριοι, 

    Από τη στιγμή που συνομολογούμε ότι κοινός μας στόχος είναι η αποτελεσματική εκπαίδευση των παιδιών, η ενεργός συμμετοχή σας στη σχολική ζωή,  με ρόλο σαφώς διακριτό αλλά απόλυτα υπεύθυνο, είναι απαραίτητη για την επίτευξή του. Γι΄ αυτό

  • στο δύσκολο έργο της παιδείας, της αγωγής και της μάθησης, το οποίο υπηρετούμε, σας θέλουμε συνεργάτες.
  • Στον επίπονο αγώνα μας για σύγχρονη και ποιοτική εκπαίδευση, επιδιώκουμε τη συμπαράστασή σας.
  • Στην αξιολόγηση του εκπαιδευτικού μας έργου περιμένουμε την αυστηρή, αλλά καλοπροαίρετη κριτική σας.

    Με την ελπίδα και την ευχή ότι δεν θα υπάρξει άλλο σχολικό έτος, κατά το οποίο  τα σχολεία μας θα αναγκαστούν να λειτουργήσουν  σε συνθήκες πανδημίας, εφαρμόζοντας επίπονα μέτρα πρόληψης  για να προστατέψουν την υγεία όλων μας, σας  “αποστέλλουμε ”  ενημερωτικό έντυπο με αναφορές στη λειτουργία του σχολείου μας κατά το νέο σχολικό έτος και, παρακαλούμε,  για τις δικές σας ενέργειες.


 

!!! Για καλύτερη θέαση (ευκρίνεια του κειμένου και των ένθετων φωτογραφιών και σκίτσων που ενδέχεται να περιέχουν) των αρχείων που βρίσκονται σε μορφή PDF, να προτιμάτε να τα ανοίγετε από την επιλογή Λήψη αρχείου, που βρίσκεται στο κάτω μέρος του αρχείου αριστερά .



Λήψη αρχείου