Εθελοντική Αιμοδοσία στο σχολείο μας την Κυριακή, 24 Μαΐου

    Η Μαρία, η Όλγα, η Μαρίζα, η Ευαγγελία, η Νάνσυ, η Ειρήνη, η Κατερίνα, η Γεωργία και η Κωνσταντίνα, μαζί με τον Βαγγέλη, τον Στέφανο, τον Σίλβιο και τον Ορέστη ζωγράφισαν,  για να στολίσουν με τις δημιουργίες τους την αίθουσα, όπου θα γίνει την Κυριακή η Εθελοντική Αιμοδοσία. 

   Φέτος, θα λείπουν από  τη δράση τα παιδιά, οι περσινοί πρωταγωνιστές, που με το χαμόγελο και την ευγένειά τους υποδέχονταν, ενημέρωναν, κερνούσαν και πρόσφεραν με αγάπη δώρα – δημιουργίες τους στους αιμοδότες, καμαρώνοντας παράλληλα για τους γονείς τους, που συμμετείχαν στην αιμοδοσία. 

   Φέτος, λοιπόν, αυτά τα μοναδικά παιδιά, σκέφτηκαν  και με απέραντη αγάπη δημιούργησαν και μας έστειλαν  τα έργα τους, για  να στολίσουν  τους χώρους  και να ομορφύνουν  το περιβάλλον, όπου οι εθελοντές αιμοδότες – γονείς τους, συγγενείς, συγχωριανοί τους ή και άγνωστοι –  υπέροχοι άνθρωποι,  θα προσφέρουν στους συνανθρώπους τους που υποφέρουν δώρο πολύτιμο και ανεκτίμητο. Λίγο από το αίμα τους. Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης, ΔΩΡΟ  ΖΩΗΣ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα σχόλιο

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!!!! Υπέροχες ζωγραφιές!!!!!! Συγχαρητήρια και στους μεγάλους που προωθούν τέτοιες σημαντικές δράσεις!!!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.