ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΗΡΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Μήνας: Ιούνιος 2024

Εκδήλωση Λήξης της Σχολικής Χρονιάς

Η σχολική μας μονάδα φόρεσε τα γιορτινά της , άνοιξε την πόρτα της χαράς και της ξεγνοιασιάς την Τετάρτη  12/6/2024 στις  20:00μμ.   Με ελληνικό κινηματογράφο και σε κλίμα ενθουσιασμού, γέλιου και χαράς αποχαιρέτησαν το σχολείο οι μαθητές-τριες μας.  Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας και στις οικογένειές τους!!!  Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για μια νέα δημιουργική σχολική χρονιά!!!

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 1ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 16 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 15 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 14 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 13 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 12 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 11 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 10 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 9 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 8 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 7 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 6 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 5 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 4 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 3 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 2

Πράσινα Πολιτιστικά Μονοπάτια

Σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 οι μαθητές και οι μαθήτριες  του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τους αρχαιολογικούς χώρους του χωριού και να περπατήσουν στους δρόμους της αρχαίας πόλης “Καλλίθηρα”. Οδηγός και ξεναγός τους  ο Αναπληρωτής Δ/ντής του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας κ. Κ. Βουζαξάκης.  Στη συνέχεια ανηφορίζοντας στο λόφο του Αγίου Αθανασίου οι μαθητές-τριες περιηγήθηκαν στο κάστρο της ακρόπολης του χωριού και  γνώρισαν την ιστορία της εκκλησίας.  Εκπαιδευτικοί και μαθητές -τριες ευχαριστούν θερμά την Αρχαιολογική υπηρεσία και τον Αναπληρωτή Δ/ντή του Αρχαιολογικού Μουσείου κ. Κώστα Βουζαξάκη.

 

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 1ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 3

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 4ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 5ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 6ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 7ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 8

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση