ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΤΡΙΤΗ 14/09/2021

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

 Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, το Πρωινό Πρόγραμμα του Σχολείου μας λειτουργεί κανονικά, δηλαδή και τις 5 ημέρες της Εβδομάδας οι μαθητές/τριες σχολάνε στις 13:15. Προς το παρόν, το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν λειτουργεί, λόγω έλλειψης διδακτικών ωρών.

Για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών σας και για την αποφυγή συνωστισμού, σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Κατά την πρωινή προσέλευσηθα αφήνετε το παιδί σας λίγο πριν την είσοδο του Σχολείου να εισέλθει μέσα και θα αποχωρείτε άμεσα.

  Από τις 08:00 έως τις 08:10 θα προσέρχονται οι μαθητές/τριες  των  Δ΄, Ε΄ &  ΣΤ΄ τάξεων

  και από τις 08:10 έως τις 08:15 θα προσέρχονται οι μαθητές/τριες των Α΄, Β΄ &  Γ΄ τάξεων.  

  Τα αδέρφια, που δεν έχουν την ίδια ώρα προσέλευσης, θα προσέρχονται από τις 08:10 έως τις 08:15.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟΥ!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΣΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙ, ΘΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ.

  1. Κατά τη μεσημεριανή αποχώρησηθα φεύγουν ανά τάξη και σταδιακά οι μαθητές/τριες των Δ΄, Ε΄ και  ΣΤ΄ τάξεων από την κάτω πόρτα (αν κάποιοι μαθητές παίρνουν και τα μικρότερα αδέρφια τους, δεν θα φεύγουν από την κάτω πόρτα, αλλά θα πηγαίνουν στην πάνω πόρτα και θα τα περιμένουν να έρθουν, για να αποχωρήσουν μαζίκαι από την πάνω πόρτα θα αποχωρούν οι μαθητές/τριες  των Α΄, Β΄ & Γ΄ τάξεων, είτε με εσάς είτε με τα μεγαλύτερα αδέρφια τους.

Μόλις πάρετε το παιδί σας, θα αποχωρείτε άμεσα χωρίς να καθυστερείτε, για την αποφυγή συγχρωτισμού. Όπως καταλαβαίνετε, δεν πρέπει κι εσείς να συνωστίζεστε στην πόρτα, για να πάρετε τα παιδιά σας. Με λίγη υπομονή και κρατώντας τις αποστάσεις, θα τα πάρετε όλοι την ώρα που πρέπει.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο δεύτερος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος  (self test) θα διενεργηθεί την Τετάρτη 15/09/2021, ώστε να μπορούν τα παιδιά σας να προσέλθουν την Πέμπτη 16/09/2021 στο Σχολείο, έχοντας το αρνητικό αποτέλεσμα μαζί τους είτε ηλεκτρονικά είτε χειρόγραφα με την υπογραφή σας και τον κωδικό (σχολική κάρτα για Covid-19).

Σας τονίζουμε ότι απαγορεύεται τα παιδιά να πίνουν νερό απευθείας από τη βρύση με το στόμα. Το κάθε παιδί πρέπει να έχει το δικό του σκεύος για το πρωινό του ή το φαγητό του και το δικό του μπουκαλάκι ή παγουρίνο για το νερό του. Πάνω σε κάθε σκεύος ή παγουρίνο πρέπει να αναγράφεται το όνομα του παιδιού.

Επειδή πλέον όλα τα παιδιά θα πρέπει να έχουν το τάπερ με το πρωινό τους, το μπουκαλάκι τους ή το παγουρίνο τους με το νερό τους και τις μάσκες με τα σακουλάκια τους, καλό θα είναι να τα βάζουν όλα αυτά σε ένα τσαντάκι διαλείμματος. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο να κρατάνε όλα τα παραπάνω στα χέρια τους, την ώρα που βγαίνουν διάλειμμα. 

Οτιδήποτε χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.