ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ

  Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

  Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020  όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στο Σχολείο στις 08:15 π.μ. με την τσάντα τους (για να βάλουν τα νέα βιβλία) και με την κασετίνα τους (όπου θα έχουν μολύβια, γόμα, ξύστρα, μαρκαδόρους ή ξυλομπογιές). Κατά την ώρα της προσέλευσής τους, όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες θα φορούν μάσκα, όπου στην τσάντα τους θα έχουν σακουλίτσα για να την τοποθετήσουν σ’ αυτήν, όταν τη βγάλουν στο διάλειμμα. Καλό θα είναι να έχουν και άλλη μία μάσκα σε άλλη σακουλίτσα καθώς και ένα μικρό αντισηπτικό στην τσάντα τους. Επίσης, στην τσάντα τους θα έχουν το πρωινό τους σε τάπερ ή σακουλίτσα και ένα μπουκαλάκι νερό.

  Κατά την προσέλευσή τους, οι μαθητές/τριες θα περάσουν στις αίθουσες διδασκαλίας φορώντας τη μάσκα τους όπου θα τους/τις υποδέχονται οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας. Οι μαθητές της Α΄ Τάξης με τη συνοδεία της δασκάλας τους θα περάσουν στην 1η Αίθουσα Προκάτ στο κάτω προαύλιο, οι μαθητές της Β΄ Τάξης θα περάσουν στη 2η Αίθουσα Προκάτ στο κάτω προαύλιο, οι μαθητές της Γ΄ Τάξης θα περάσουν στην Αίθουσα του νέου κτηρίου δίπλα στο Γραφείο των Δασκάλων (δηλαδή όπου ήταν και την περσινή σχολική χρονιά), οι μαθητές της Δ΄ Τάξης θα περάσουν στην 1η Αίθουσα του παλαιού κτηρίου (δηλαδή όπου ήταν και την περσινή σχολική χρονιά), οι μαθητές της Ε΄ Τάξης θα περάσουν στην 3η  Αίθουσα του παλαιού κτηρίου (δηλαδή όπου ήταν και την περσινή σχολική χρονιά) και οι μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης θα περάσουν στη 2η  Αίθουσα του παλαιού κτηρίου (δηλαδή όπου ήταν και τον Ιούνιο 2020).

  Για την αποφυγή του συγχρωτισμού, καλό θα είναι στις 08:00 να προσέλθουν οι μαθητές/τριες της Ε΄& της ΣΤ΄ Τάξης, στις 08:05 να προσέλθουν οι μαθητές/τριες της Γ΄& της Δ΄ Τάξης και στις 08:10 να προσέλθουν οι μαθητές/τριες της Α΄& της Β΄ Τάξης.

  Ο Αγιασμός θα γίνει στις 11:00 π.μ. και στις 11:30 π.μ. οι μαθητές και οι μαθήτριες θα αποχωρήσουν από το Σχολείο. Κανένας γονέας δεν επιτρέπεται να εισέλθει στον χώρο του Σχολείου  παρά μόνο ο ένας από τους δύο γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης φορώντας μάσκα. Τη Δευτέρα το πρωί το ταξί θα πραγματοποιήσει κανονικά τα δρομολόγια και κατά την προσέλευση και κατά την αποχώρηση των μαθητών  που μετακινούνται με ταξί, οι οποίοι θα φορούν μάσκα.

        ΠΡΟΣΟΧΗ: Όποιος μαθητής ή μαθήτρια δεν φοράει μάσκα,                 δεν μπορεί να εισέλθει στους χώρους του  Σχολείου.

  Αγαπητοί γονείς, θα υπάρξουν και άλλες λεπτομερείς οδηγίες και ανακοινώσεις στο Ιστολόγιο του Σχολείου μας, που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας της σχολικής μας μονάδας. Γι’ αυτό, θα πρέπει να το επισκέπτεστε καθημερινά για να ενημερώνεστε.

Καλή κι Ευλογημένη Σχολική Χρονιά σε όλους μας με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία!!

Από τη Δ/νση του Σχολείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.