ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή των μαθητών/τριών του Σχολείου μας στη Σύγχρονη και την Ασύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση είναι καθολική (100%). Για τον λόγο αυτόν θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την υπομονή σας, τη συνεργασία σας αλλά και τις φιλότιμες προσπάθειες όλων σας, που έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα της καθολικής συμμετοχής των παιδιών σας στις ψηφιακές τάξεις eclass και στη διαδικτυακή πλατφόρμα webex.

  Βιώνουμε όλοι μας πρωτόγνωρες στιγμές με την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά παρ’ όλες τις δυσκολίες, βοηθήσατε όλοι σας, με την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, ώστε να  συμμετέχουν πλέον  όλα τα παιδιά σας στην εκπαιδευτική διαδικασία. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς υποστηρίζετε την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση με ένα κινητό. Για τον λόγο αυτόν αναρτούμε καθημερινά όλες τις εργασίες και τις δραστηριότητες και στο Ιστολόγιο του Σχολείου μας. Όσοι, όμως, από εσάς διαθέτετε στο σπίτι σας Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, τα παιδιά σας μπορούν να μπαίνουν στις ψηφιακές τάξεις eclass και να εργάζονται σ’ αυτές. Όσοι, πάλι, διαθέτετε μόνο κινητό, τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιούν το Ιστολόγιο του Σχολείου μας.

  Γνωρίζουμε όλοι μας ότι δεν είμαστε σε διακοπές και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά. Θα πρέπει, όμως, και εκείνα να μελετούν καθημερινά και να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους, όπως θα έκαναν, αν το Σχολείο μας λειτουργούσε κανονικά. Και θα πρέπει –  κι εσείς κι εμείς – να τους το υπενθυμίζουμε για το δικό τους όφελος.

  Δεν ξεχνάμε, λοιπόν, να μπαίνουμε καθημερινά στις ψηφιακές τάξεις eclass, στο Ιστολόγιο του Σχολείου μας και να ενημερωνόμαστε για το Πρόγραμμα της Σύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας  webex. Επίσης, θα πρέπει να συνδεόμαστε εγκαίρως με τη διαδικτυακή πλατφόρμα webex, δηλαδή  5-10 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος, για να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος από το μάθημα. Το Πρόγραμμα της Σύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας  webex θα αναπροσαρμόζεται κάθε εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες σας, λόγω εργασίας, ώστε να είναι πάντα ο ένας γονέας στο σπίτι, για να μπορούν να συνδέονται και να συμμετέχουν καθημερινά όλα τα παιδιά του Σχολείου μας. Έτσι, κάθε Κυριακή απόγευμα, θα αναρτούμε το Πρόγραμμα της Σύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στις Ανακοινώσεις του Ιστολογίου μας.

  Είναι πλέον βέβαιο ότι τα δύσκολα τα έχουμε ξεπεράσει. Ας συνεχίσουμε, λοιπόν, όλοι μας – μικροί και μεγάλοι – με την ίδια θέληση, όρεξη και δύναμη και να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε!

  Σας ευχαριστούμε και πάλι για την υπομονή σας, την εμπιστοσύνη σας, αλλά και την καθημερινή συνεργασία που έχουμε μεταξύ μας και ευχόμαστε σε όλες και σε όλους σας υγεία και δύναμη!!

                    Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 03/05/2020, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ WEBEX ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ (ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 04/05/2020 ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08/05/2020) ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.