Feed
Άρθρα
Σχόλια

Αγαπητοί γονείς

Από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου αρχίζουν πάλι τα μαθήματα στο Δημοτικό Σχολείο. Το Ολοήμερο Πρόγραμμα επίσης θα λειτουργήσει κανονικά, όπως και το πρόγραμμα σίτισης.

Όλοι οι κανόνες καθαριότητας και χρήσης της μάσκας στην τάξη ή στο διάλειμμα ισχύουν όπως και πριν το κλείσιμο των σχολείων.

Οι μαθητές/τριες θα προσέρχονται το πρωί κανονικά στο σχολείο από τις 8.00 πμ. έως τις 8.15 και θα αποχωρούν την ώρα που σχολάει η κάθε τάξη, όπως και πριν:

Η Α΄ τάξη στη 1.00 μμ.

η Β΄ τάξη στη 1.05 μμ.

η Γ΄ τάξη στη 1.10 μμ.

η Δ΄ τάξη στη 1.15 μμ.

η Ε΄ τάξη και η Στ΄ τάξη στη 1.20 μμ.

Για την αποφυγή συνωστισμού κατά την ώρα που οι μαθητές/τριες αποχωρούν και εσείς οι γονείς και κηδεμόνες περιμένετε στο πεζοδρόμιο, θα είναι ανοιχτή και η μεγάλη συρόμενη πόρτα της αυλής. Οι τάξεις Α΄, Β΄1, Γ΄1, Δ΄1, Ε΄και Στ΄1 θα εξέρχονται από την συρόμενη πόρτα της αυλής και οι τάξεις Β΄2, Γ΄2, Δ΄2 και Στ΄2 θα εξέρχονται από την κανονική πόρτα της αυλής (του θυροτηλεφώνου.)

Σε κάθε περίπτωση (π.χ. βροχή) οι γονείς/κηδεμόνες δεν πρέπει να εισέρχεστε στον χώρο της αυλής και στο σχολείο. Εάν υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος να μπείτε στο κτίριο του σχολείου, όπως η χορήγηση βεβαίωσης επίσκεψης γονέα κ.ά., επικοινωνήστε πρώτα με τον διευθυντή του σχολείου. Τηλ. σχολείου 2310715338.

Όλοι οι γονείς και κηδεμόνες που συνοδεύετε τα παιδιά σας από και προς το σχολείο, θα πρέπει να στέλνετε μήνυμα SMS στο 13033 (αριθμός 4) με το κινητό σας. Παράλληλα οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν στη τσάντα τους το έντυπο της βεβαίωσης κίνησης που σας έχει δοθεί από το σχολείο. Αν έχει χαθεί, θα πρέπει να το ξαναεκτυπώσουμε.

Θα πρέπει επίσης όλοι οι γονείς και κηδεμόνες που περιμένετε στο πεζοδρόμιο να σχολάσουν τα παιδιά σας, να μην συνωστίζεστε, να κρατάτε την απαραίτητη απόσταση και να χρησιμοποιείτε  μάσκα.

Τέλος, θα παρακαλέσω τους γονείς και τα παιδιά που θα επιθυμούσαν να κεράσουν τους συμμαθητές τους λόγω της γιορτής τους, να το αποφύγουν για αυτήν τη χρονική περίοδο, διότι κανονικά υπό τις παρούσες συνθήκες δεν επιτρέπεται να γίνονται ανταλλαγές αντικειμένων στο σχολικό περιβάλλον.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία σας.

Ο διευθυντής του σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων