Feed
Άρθρα
Σχόλια

Αγαπητοί γονείς, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, με υγεία και πρόοδο για όλους/ες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας,  για την πρώτη εβδομάδα μαθημάτων  (10-14 Ιανουαρίου) θα πρέπει να γίνουν τρία (3) σελφ-τεστ. Το πρώτο σελφ-τεστ θα πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας 10/1. Τα επόμενα σελφ-τεστ θα γίνουν 24 ώρες πριν την προσέλευση της Τρίτης 11/1 και της Παρασκευής 14/1. Τα σελφ-τεστ θα πρέπει να γίνονται από όλους τους μαθητές, εμβολιασμένους, ανεμβολίαστους και νοσήσαντες.

Από τη δεύτερη εβδομάδα επαναλειτουργίας των σχολείων (17-21/1), το σελφ-τεστ θα πραγματοποιείται από όλους τους μαθητές δύο (2) φορές την εβδομάδα, έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Τρίτης και της Παρασκευής στο σχολείο.

Μπορείτε να προμηθευτείτε από την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά τεστ (σελφ-τεστ) από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες ελέγχου των δύο πρώτων εβδομάδων επαναλειτουργίας των σχολείων.

Η δήλωση και το αποτέλεσμα του σελφ-τεστ για τον κάθε μαθητή πρέπει να καταχωρείται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα edupass.gov.gr 

1 2 3

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων